Попзвездата Поли Генова била запалена футболна фенка

Поли Генова с дълга коса

Колкото и да е странно и колкото и да не прилича на запалянко, чаровната Поли Генова била запален футболен фен! Това го казва самата тя.

И допълва, че страшно си падала по футбола, макар да не й личало.  Дори си спомня голямото футболно лято на България,  САЩ 1994. Тогава малката сладурана не излизала от тоалетната, защото мислела че това носи късмет на нашите национали, спомня си през смях изпълнителката. Най- често гледа футбол в компанията на баща си, но сега за съжаления нямала време да гледа това Европейско – жали се тя. Но когато има време не се откъсва от синия екран и дори се кара на околните да не я разсейва, докато гледа мача. Любимият отбор на красавицата е този на кариоките – Бразилия, но на Европейското естествено те нямат място.  На Поли й направилдобро

Поли Генова чорлава

впечатление отбора на домакините Украйна и стискала палци за тях. Според нея ще има изненада на финала- твърди красивата специалистка. Не би отказала да има за гадже футболист, защото комбинацията е култова – шеговито подхвърля тя. И мечтае някой ден и България да стане еврошампион, но сега просто това е невъзможно.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/TwH2VU7Vqss

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *