Вихра се отдаде на ласки с 60-годишното си гадже Милан Кузов

Вихра и Иван Кузов се срещат пред тайната им квартира в района на "Любен Каравелов"

Вихра, прославила се не толкова с екранните си изяви, колкото с шумния си и скандален развод с бившия си мъж Иван Христов, прекарва всеки уикенд с любовника си Милан Кузов, показа разследване. Макар че брюнетката тръби наляво и надясно, че 60-годишният режисьор е само неин учител в занаята, те са заедно във всеки свободен миг.

Фоторепортерите на вестника заснеха един от любовните уикенди на фамозната двойка още в края на март. Тайната квартира, в която се срещат, е в центъра на София, в района на ул. „Любен Каравелов“. След като излезе от дома си, Вихра обикновено паркира автомобила си пред странноприемница „Жадната ламя“ в района на любовното им гнездо. Кузов пък има навика да пазарува в хранителния магазин на ъгъла на „Любен Каравелов“ и „Георги Раковски“, преди да се усамоти с любимата си в тайната им квартира. Навръх 31 март двамата остават в апартамента сами в продължение на 3 часа – от 16,35 до 19,30, показва разследването.

На следващия ден двойката си устройва пищен обяд със свои приятели в един от най-скъпите ресторанти – „Шеф“, който се намира на пътя между София и село Пасарел. Преди това двамата се срещат в магазина на „Пикадили“ в квартал „Изток“, за да направят традиционните покупки заедно. Обядът в луксозната обстановка продължава цели 2 часа, след което Вихра се прибира у дома.

Луксозният ресторант "Шеф" е любимо място за срещи на двойката

Водещата и Милан са вече толкова близки, че дори заедно обикалят моловете, както става ясно от снимки на фоторепортерите на вестника. Една от любимите им дестинации за почивка е Созопол, където също са засечени от репортери.

Миналата събота в популярния сайт BG-Mamma хората масово коментираха, че сексапилно издокараната водеща е била забелязана с възлюбения си в заведение в Борисовата градина. Брюнетката открито флиртувала със застаряващия режисьор и майки побързали да изведат децата си от заведението, притеснени от неприличната гледка.

„Къде ли е дъщеричката на Вихра, която не спира да се жалва във Фейсбук какъв неблагодарник е бившият й съпруг, който я е изоставил“, коментират възмутени свидетели на любовните похождения на двойката.

Някои предполагат, че малката Ава може да е през уикендите или при баба си, или при Иван, който според съда има право да вижда дъщеря си през събота и неделя от 9 до 18 часа.

„Упреква бившия си мъж пред медиите, а самата тя се отдава на ласки с 30 години по-възрастен от нея човек. При това не си признава. Това е двоен стандарт. Тази жена очевидно лъже за всичко“, коментират свидетели на сладкия живот на Вихра.

Вихра и Милан заедно на обяд

Водещата преди време скандализира с поведението си и служителите на сервиз, където закарала подарената й от Иван тойота за ремонт. Монтьорите станали неволни свидетели на разговора, който провела по телефона с Иван. „Ще видиш дъщеря си, ако ми оправиш колата“, крещяла истерично „отчаяната“ съпруга. Сумата за ремонт била 1000 лв.

Опитът майката едва ли не да залага детето си за една лека кола накарал Иван да се появи след 2 часа в сервиза и да си вземе обратно автомобила, което предизвикало всеобщото одобрение на служителите.

Всички колеги на Вихра от ТВ7, където напоследък се труди напористата харманлийка, след като напусна Нова, са изумени от неадекватното й поведение и фанатичната й злоба към бившия й мъж. Тя оказвала нечовешки тормоз над съпругата на Милан – известната тонрежисьорка Габриела. Откакто Вихра стъпила в ТВ7, правела всичко възможно жената на Кузов да остане без професионални ангажименти в медията. Заради това Габи изпитвала сериозни финансови затруднения напоследък, довериха пред нейни приятели.

Габи и Милан имат дъщеря, актрисата Яна Кузова, която нашумя покрай участието си в сериала „Забранена любов“. Момичето било силно засрамено от поведението на баща си и дори ограничило контактите си от неудобство да не се повдига публично неудобната тема.

Милан е напуснал жена си, при това за втори път, заради Вихра. Двамата вече не крият авантюрата си, независимо че водещата продължава да плаче пред приятели и в съда, че е жертва на неверния си съпруг. За разлика от нея Иван и новата му приятелка Ирина Тенчева публично признаха за връзката си и официално живеят заедно. „Единствената жертва на селските панаири, които прави Вихра, е дъщеричката им Ава“, разказват колеги на бившите съпрузи, надявайки се, че майката ще осъзнае какви травми нанася на детето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Вихра се отдаде на ласки с 60-годишното си гадже Милан Кузов"

  1. нели василева атанасова   14.07.2012 at 1:57

    От горе написаното не ми стана ясно какво се очаква от Вихра.Да стои и да чака Иван да му дойде ума в главата.Бе как ще дойде нещо което го няма?Вие които подкрепяте Иван и Ирина,че са се събрали щото видиш ли обичали са се хората,сега имате наглостта да съдите Ирина с кой си ляга/ако изобщо го право/.Бе вие защо не се прегледате?Ако наистина е имала връзка 12 години с гореспоменатия-то ще излезе ,че вие вместо да я оплювате трябва паметник да и издигнете.Аз не мога да кажа,че това е лека жена.Ако Иванчо ви плаща да пишете глупости,замислете се дали няма накрая ,че му правите мечешка услуга.Запитайте се на колко години е Ава.И какво излиза от вашите писания.

    Отговор
  2. И аз не виждам смисъл да се седи и да се чака някой да се върне или да започне да използва друга част от тялото си като мозък. В края на краищата не е било писано да бъдат заедно пък и Иван ми се струва, че иска да бъде с някой, който да си го гледа като негов дете преди всичко и той да не върши кой знае какво, докато с Вихра сигурно е трябвало, поне чинийката от масата да си вдига.Освен това не мисля че тя би тръгнала с някой толкова възрастен, но дори и така да е живота си е нейн.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *