Асен Блатечки лудо влюбен в Диляна Попова, изнесъл се от дома на жена си

Асен Блатечки и Диляна Попова

  Асен Блатeчки е смразен с жена си, след като наяве излезе интимна­та му авантюра с Диляна Попова. Според клюката в артистичното съсло­вие връзката на актьора с красивата манекенка продължавала повече от 7 месеца. Двамата се залюбили още през ноември миналата година. Едва миналата седмица обаче пикантната вест стигна до медиите.

 Новината за извънбрач­ната афера на Асен с осле­пителната Диляна разтърси целия шоубизнес и се на­ложи двамата да излязат със специално съобщение до медиите, в което опро­вергават клюката. Истината обаче е, че Блатечки и По­пова наистина са фатално привлечени един от друг. Страстта им наподобява любовта на Чочо Попйорданов и Йоана Буковска, която припламна на снимачната площадка на сериала „Ду­нав мост“. Тогава и двамата отричаха, но след време се оказа, че наистина са били любовници. Аналогична е днес ситуацията с Асен и Диляна.

 „Срещат се почти всяка вечер в различни апарта­менти. Страстта между тях е голяма, но връзката им е обречена. Диляна е лудо влюбена, но Асен не иска да се развежда. Дължи всичко на жена си и не мисли да я зарязва. Сега обаче май ще му се наложи да се разде­ли със съпругата си, която е сломена от изневярата и трудно ще преглътне уни­жението“, разкриват негови колеги.

Асен Блатечки с жена си Катерина и дъщеря им

  Асен и друг път кръшкал на съпругата си Катерина, но всичко било в графата „епизодични изневери“. Този път обаче фатално се заиграл с Диляна и неусет­но се увлякъл. Дотолкова, че бившето гадже на Дичо и наркобоса Таки взе да на­меква по интервютата си, че има мъж до себе си, но й се налага да не говори за него.

 „Когато се разчу за авантюрата им през март, двамата сложиха край на отношенията си. Но това е любов – не можеш да я спреш. Всичко пак изригна с пълна сила през април. Диляна е лудо влюбена и иска Асен на всяка цена.

 „Откакто се разчу тази история, той е в депресия. Избягва публичността“, разказват хора от арт средите.

 Според мълвата съпругата на Блатечки, която от години търпи забежките му, този път го помолила да се изнесе временно от общия им дом. Според ежедневен таблоид, Асен живеел в апартамента на приятеля си Калин Врачански, докато убеди Катерина да го прибере пак.

 „Сега не се вижда с Диляна, но май тя му е на сърцето. Това със сигурност не е просто мимолетен секс, а голяма любов, която тепърва ще изригва“, казват запознати с отношенията им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *