Петко Димитров подари дискотека на Яна

Петко Димитров и Яна Акимова
Петко Димитров и Яна Акимова

  Царски сватбен подарък от мъжа си Петко Димитров и кума Иво Тонев получи танцьорката Яна Акимова, която миналата седмица се венча за боса на „Найт Флайт“. Кръшната хубавица вече има собствено чалга заведение Студентски град, което ще отвори врати на 8-и декември за студентския празник, научихме от приближени.

Преди около месец Петко Димитров е постигнал договорка с ректора на Университета за национално и световно стопанство (УHCC) Стати Статев за дългосрочен наем на някогашната столова на студентите, в която дълги години се помещаваше дискотеката „Ориент 33″.

Новото заведение на семейство Димитрови ще се помещава на мястото на някогашната хитова дискотека „Ориент 33"
Новото заведение на семейство Димитрови ще се помещава на мястото на някогашната хитова дискотека „Ориент 33″

Миналото лято обаче най-голямото заведение на територията на Студентски град преустанови дейността си, след като сдружението „Майки срещу насилието в Студентски град“ поиска незабавно започване на процедура по отнемане от ректорите на столичните университети на помещенията, които впоследствие комисия установи, че сградата се нуждае от спешен ремонт, тъй като има опасност да рухне.

С амбициозната задача да възроди най-голямата чалга дискотека в Студентски град се захванала именно танцьорката Яна Акимова-Димитрова, която ще бъде съдружник на мъжа си и кума си Иво Тонев в новото заведение. Засега името на дискотеката се пази в тайна, но по всяка вероятност обектът ще бъде част от веригата „Найт Флайт“. Казват, че Петко Димитров планира да инвестира над 2 милиона лева в заведението на възлюбената си Яна, която инак имала собствена концепция за това как трябва да изглежда огромният чалга бар. Кръшната танцьорка планирала дискотеката си като „дабъл плейс“ – тоест да раздели помещението на две части, като в едно да свири чалга, а в другото хаус.

„Не зная дали ще успеем да отворим за 8-и декември, има работа за целия китайски народ. В момента укрепваме носещите стени на студентската столова и разрушаваме стария интериор“, призна пред журналисти човек от обкръжението на щастливите младоженци. Единствената причина, поради която Петко и Яна все още не са обявили публично, че отварят нова семейна дискотека, е забавената процедура по подписването на официалния договор с ректора на УНСС. Като печен юрист Статев искал да изпипа контракта с бъдещото заведение така, че да е в изгода за университета.

Петко Димитров Яна АкимоваПетко е хлътнал здраво по Яна след като я направи свой съдружник в новата си дискотека. С подобна чест не бе удостоена нито една от бившите му – нито Мария Игнатова, нито Преслава, нито пък Ели Гигова. Сватбата му не блестеше със стил, но пък младоженецът се охарчи яко и пръсна стотици хиляди левове за венчавката”, одумват завистници боса на „Найт Флайт“.

Баровският подарък на Петко Димитров към новата му съпруга Яна Акимова обаче не е без прецедент в София. През юни 2003 г. босът на ВИС-2 Георги Илиев хариза заведението „Кошарите“ на сватбата на Коко Динев с Анелия, на която бе кум. До този момент „Кошарите“ се водеше собственост на една от фирмите на Главния. Казват, че това било и нещо като символичното извинение на Жоро Илиев към Коко, след като малко преди сватбата вкусил от ласките на бъдещата булка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *