Новоизгрялата чалга звездичка Александра се заканва на Преслава!

Александра

Преди няколко дни новоизлюпената чалга звездичка на  „Real Enterprises” – Александра, пусна  първия си сингъл и заснет към него видео клип „Любовница”.

С тази песен тя дава заявка и направо  заявява, че цитирам „Аз ще размажа Преслава!“ Дали ще стане това тепърва ще се види. Чалгаджийката още с появата си бе забелязана от феновете и специалистите на този музикален жанр. Самата Александра заявява, че не обичала да говори много за себе си и предпочитала гласът и да говори за нея. Изпълнителката признава, че още от мъничка си мечтаела да стане поп-фолк певица и това е нейната сбъдната мечта. Певицата се хвали и с това, че не ползвала плейбек и е една от малкото певици в този жанр, отричаща този тип изпълнения. Фолк дивата

Преслава

Преслава е нейния кумир, тя самата се е учила от нея. Александра счита, че  Пресито е стигнала до върховете в кариерата си и тя мечтае за подобен професионален път. И нещо повече, Александра хвърля ръкавицата на предизвикателството към своя кумир Преслава като заявява, „Преси, пази се, а ще те размажа!”.  Дебютната песен на амбициозната певица, „Любовница“ е по текст и музика на Любо Георгиев.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/QTY_VSaSaAQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *