Любо Нейков ще се снима в турски сериал!

Любо Нейков

Според слуховете, големият комик Любо Нейков дори вече е приел  офертата за участив в турски сериал срещу … почерпка с баклава. Това го казва самият турски продуцент на бъдещия телевеизионен хит, Мухарем Гюлмез.

Турчинът направил среща и с нашия  министър на културата Вежди Рашидов в Министерството с част от своя екип. По време на срещата е имало и български кинаджии, и група журналисти. Сериалът ще се снима в България и е с работното заглавие „Ездачи“. Това ще е първият турски тв сериал, който ще се снима в родината ни. Стартът на снимките най-вероятно ще бъде през следващия снимачен сезон август месец, просто защото работата този сезон вече е приключила и всички излизат във ваканция, открехна ни продуцентът. Освен това,

Любо Нейков

Мухарем Гюлмез и режисьорът на бъдещата лента  Сердан Акар споделиха, че са си харесали два нашенски  сериала и искат да се видят с техните автори за бъдещи съвместни проекти. Според клюката, това са  „Под прикритие“ и „Столичани в повече“. Именно там са видели и са се впечатлили от Любо Нейков. Освен турски екип, по сериала ще работят и значителна част български кинематографисти. Сериалът ще е от 78 серии, по 85 минути всеки епизод.

Любо Нейков и Краси Радков – Нудисти:

http://youtu.be/tKIWL4l1hP4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *