Новият Балотели идва от гетото в Столипиново?

Серафим Михайлов

Специалистите предричат, че новият Марио Балотели ще дойде от България. И то точно от едно от най-големите ромски гета в Европа – кв. „Столипиново“.

Новата надежда на родния футбол е на 17 години и се казва Серафим Михайлов. В момента 17-годишното ромче е започнало да тренира  с алфа тима на английският гранд „Манчестър Сити“ в Австрия. По начало момчето не се отличава от своите връстници в гетото. Серафим с големи трудности услява да изкласи в училището „Юрий Гагарин“. Да си припомним, че подобни проблеми имаха и големите днес звезди Христо Стоичков и Валери Божинов.  Подобно на тях, Михайлов  вече е признат голмайстор. Селекционерът на Манчестер Сити  Роберто Манчини,

Ман сити

толкова е очарован от таланта на нашето момче, че се готви догодина, когато навърши пълнолетие да подпише договор. Феновете и медиите в Англия вече слагат знак на равенство между тийнейджъра и голмайстора  Марио Балотели. Серафим вече се изяви в юношеския отбор на „Манчестър Сити“ с победния гол срещу „Интер“ на финала на турнира в Абу Даби. Момчето бе доведено на Острова от мениджъра Мирко Миличевич, съпруг на националката по волейбол Радостина Тенева.  Той го откупил за …. 5000 евро от бедстващия пловдивски тим „Спартак“.


ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/v6of1GuAtkc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *