Николета Лозанова и Валери с трети брак на Малдивите

Николета Лозанова и Валери Божинов
Николета Лозанова и Валери Божинов

Не с развод, а с трета сватба приключва годината най-скандалната и одумвана двойка, тази на Николета Лозанова и Валери Божинов. След шестмесечна раздяла водещата на „Поверително от NL“ и футболистът загърбиха всичките недоразумения помежду си и напук на всички отново са по-влюбени от всякога, се научи сензационно от достоверни източници.

Валери и Николета се врекоха във вечна вярност за втори път на екзотичния остров Бора Бора
Валери и Николета се врекоха във вечна вярност за втори път на екзотичния остров Бора Бора

След успешната в професионален план година, в която се доказа и като телевизионна водеща, а предаването й жъне все по-висок рейтинг, Николета излезе в любовна почивка. Най-красивата плеймейтка и съпругът й избраха Малдивите, за да дадат нов, още по-парещ пламък на чувствата си. Тв звездата и бившият нападател на „Спортинг“ имат сантименти към островната държава в Индийския океан, тъй като точно там се усамотиха за няколко седмици в началото на любовната си приказка.

От много сигурен източник се разбра, че до края на годината Николета и Валери може да се врекат и за трети път в съпружеска вярност. Това не е нищо ново за тях, тъй като двойката има обичай да си организира сватбени церемонии на всички екзотични местенца, до които пътува. Половин година след гражданския си брак у нас Божинови се ожениха за втори път в Бора Бора.

Таитянската сватба с състоя на плажа, както повелява местната традиция. Младоженецът с кану и гол до кръста стигна до брега, където го очакваше Николета. Двамата си размениха и сватбени венци, а местен жрец ги благослови с редица магически ритуали и заклинания, след което празненството продължи с тамошни танци под звуците на жива музика. Свидетели на екзотичната сватба бяха местни жители.

Подобна церемония Божинови са замислили и за престоя си на Малдивите. „Ще решат на 100% дали да си спретнат и трета сватба на място. Но едва ли ще се откажат, защото чувствата им избухнаха наново като вулкан“, твърдят близки до двойката.

Малдивските сватби са не по-малко атрактивни от тези в Бора Бора. Най-скъпа е церемонията, ако се сключи на някой от необитаемите острови. Божинов предложил да си направят подводна сватба или пък на яхта. Една от най-големите местни атракции пък била корабокрушенската сватба.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *