Изчезна куфарът на Николета Лозанова с дрехи за 80 бона!

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Николета Лозанова е в шок, след като „Ал Италия“ загуби багажа й с дрехи на стойност близо 80 000 лева, научихме от нейни приятели. Водещата на предаването „Поверително“ по ТВ 7 вече 5-и ден чака луксозният й куфар „Луи Вютон“ да се намери, но от него няма и следа! Авиокомпанията също е притеснена, тъй като ще трябва да плаща гигантско обезщетение на ВИП пътничката от бизнес класата си.

Николета Лозанова Николета замина изненадващо за Милано миналия петък, веднага след снимките за предаването си. Тя качи на страницата си във фейсбук няколко снимки от пребиваването си в Италия, включително и кадър, на който е с футболната супер звезда Марио Балотели. Броени дни по-късно обаче, на връщане, Лозанова имаше неприятни емоции. Багажът й най-вероятно е затрит при прекачването й от Милано в Рим. „Тя е направо в истерия!

Няма й го целия шопинг, а за момиче като нея това е същинско бедствие! Заминала е невероятната й рокля на „Блумарин“ за 8000 евро, с която смяташе да посрещне Нова година“, разказват от екипа на манекенката. Общата щета от изгубени тоалети възлизала на около 80 бона, без да се калкулира стойността на куфара.

„Николета вдигна цялото летище на главата си и направи грандиозен скандал. Служителите са останали в потрес от декларираните изгубени вещи в куфара. Цялото летище „София“ коментира ценоразписа: кожен елек на „Филип Плейн“ за 10000 лева чантата на „Шанел“, която Валери й подари и струва около 7 бона, 3 чифта лимитирани очила „Chrome hearts“ на обща стойност 12 000 лв. И още над 15 тоалета, кой от кой по-скъпи“, разказват придружителите й. Те истински се надяват драмата да бъде разрешена час по-скоро, защото Лозанова ходи като буреносен облак.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *