Николета към Андреа: Копирай ме колкото си искаш!

Николета Лозанова и Андреа (вдясно)

  Войната между бившите дружки Андреа и Николета Лозанова пак е в разгара си. Враждата бе подновена тези дни от фолкпевицата. Кубрат-Пулевата изгора публикува във Фейсбук есемес, с който плеймейтката й се оправдава. По този начин пайнерката унизи съпругата на Валери Божинов.

От есемеса става ясно, че Николета иска Андреа най-после да й прости прегрешенията и двете да заровят томахавката. Лозанова сякаш таи надежди с певицата пак да станат най-добри приятелки.

„Андреа, спри да ме копираш!!!“ Тази тъпотия е излязла някъде, но не е от мен, да знаеш“, гласял краткият текст, с който Лозанова се опитвала да се оправдае за публикация в пресата, в която са цитирани нейни думи. Андреа пусна есемеса на страницата си във Фейсбук, като целта й най-вероятно е била да покаже на всички как Николета й се подмазва.

SMS на Николета към Андреа

Преди да стане госпожа Божинова и да заяви, че не изневерява на скъпарската марка „Долче и Габана“, плеймейтката се мъкнеше с Андреа по всички светски събития. Понякога към двете се присъединяваше и Златка Райкова. Днес обаче Божиновица и Пулевица не могат да се понасят.

Андреа разкара Николета, защото научи, че злослови зад гърба й. И то не пред кого да е, а пред Азис. Фолкизпълнителката не можа да прости, че се опитват да я скарат с Василка.

След като научила що за стока е Лозанова, пайнерката спряла да отговаря на телефонните й обаждания. Затова сега онази е принудена да й пише есемеси.

Цитираното по-горе електронно съобщение, в което плеймейтката се обявява за невинна, е написано по повод тиражиран в медиите слух. Според него Божиновица побесняла, когато видяла, че Андреа носи като нейните екстравагантни очила и дори се снима с тях. И изригнала, че певицата я копира.

Есемесът и подадената ръка изобщо не разчувстваха Пулевица. Тя не вярва, че Николета е искрена, защото и друг път е злословила зад гърба й. „Гузен негонен бяга!“, коментирала Андреа пред малкото си останали приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *