Наско Сираков прави много правописни грешки, показват коментарите му във Фейсбук

Наско Сираков

Легендарният голмайстор на „Левски“ от недалечното минало Наско Сираков изуми общността във Фейсбук с правописа си. Бившият шеф на „сините“ е на път да засенчи колегата си Христо Стоичков по отношение на общата си култура. Не е тайна, че Ицо стана за резил с прословутите си пресконференции на „английски“, докато беше треньор на южноафриканския „Мъмелъди Съндаунс„.

Напоследък Сираков е хиперактивен във Фейсбук, където се е заел със задачата да громи ръководството на „Левски“. В социалната мрежа мъжът на Илияна Раева основно атакува Тодор Батков и бившия си подчинен Георги Иванов. И ако в атаката срещу собственика на „сините“ има логика, защото именно адвокатът изгони Наско от клуба, то в постоянното плюене срещу Гонзо прозира завист. Памет-ливи припомнят, че именно Георги Иванов носеше на раменете си „Левски„, докато Сираков беше шеф. Голяма част от славата на Наско като началник е следствие от таланта на Гонзо.

  В творчеството си обаче Сираков допуска грешки, които го поставят в неудобно положение пред широката публика. Очевидно е, че нападателят, който в края на април ще празнува половинвековен юбилей, някъде преди 42-43 години е пропуснал много важни уроци по български език.

Малко след чен-гелчетата, запетайките и кръгчетата децата учат да пишат правилно „думичките.

Недопустимо е вече в зряла възраст да не знаеш, че родината ти не е Българиа, а България.

Публикуваме без редакторска намеса коментар от четири изречения на Наско Сираков във Фейсбук. Написаното няма нужда от каквито и да било допълнителни анализи.

Правописният статус на автора вече е ясен за всяко нормално дете, завършило началния етап на обучение по български език:

Съжелявам приатели но се оказах прав. Това. Не е ПФК Левски а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев но последствиата са не само за него а и за Синя Българиа???3а стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци.Просто е много тъжно и страшно!!!“, написа Сираков във Фейсбук.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *