Най-сетне! Нова телевизия изхвърли Цветанка Ризова и “На 4 очи”!

Цветанка Ризова

  Тежка лятна ваканция кара Цветанка Ризова тази година. Докато другите й колеги кроят планове за екранното си завръщане през септември, водещата на „На 4 очи“ се чуди дали ще има ефир за изява или ще се окаже на борсата за безработни. Страховете на очилатата журналистка са породени от факта, че шефовете на Нова телевизия прекратяват официално излъчването на предаването й.

На 4 очи“ години наред беше запазена марка на Цветанка и след като вече е ясно, че занапред няма да го има в програмата, тя е в пълно неведение за бъдещето си в частната медия. И все пак по всяка вероятност Ризова няма да бъде оставена на произвола на съдбата от началството си. Според последните коридорни клюки от Нова, предаване за Цветанка ще се намери, но в по-различен формат и в друг часови пояс.

Със съпруга си Анатоли

Слуховете гласят, че журналистката ще оглави нов сутрешен блок, който ще се излъчва в ранните часове на събота, влизайки в пряка конкуренция с Лора Крумова.

Идеолозите на проекта все още мълчат какво точно ще е шоуто на Цветанка – дали ще е с политическа насоченост или ще е по-лежерно. В момента се доизяснява концепцията, а затова и самата Ризова не е информирана какво ще върши от есента.

Въпреки че очилатата водеща по всяка вероятност няма да бъде уволнена, заплатата й ще бъде орязана драстично. Занапред тя ще може само да си мечтае за възнаграждението, което е взимала от „На четири очи“. Според запознати шефовете на канала умували да намалят месечния й доход с 50 процента.

Макар и с намалена заплата, Ризова няма нужда от съжаление. Както е известно на мнозина, тя е омъжена за заможен господин на име Анатоли.

Цветанка посещава само изискани заведения

Съпругът й трупа богатството си като финансов консултант и печели достатъчно, за да тъне семейството му в лукс.

Самата Цветанка Ризова никога не е крила, че половинката й е баровец. Тя има висок стандарт на живот, който с удоволствие демонстрира пред по-несъстоятелните си колежки. Само колекцията й от над 200 маркови очила струва повече, отколкото панелна гарсониера на средностатистическо семейство.

В последните години кракът на Цветанка не е стъпвал в обикновено заведение. Тя яде само в изискани ресторанти, където една вечеря с компания се равнява на няколко социални пенсии. Дрехите й също са на космически цени – купуват се от скъпарски бутици за „богоизбрани“ клиен-
ти. Ако все пак наесен решат да натирят Цветанка от Нова телевизия, тя едва ли ще остане дълго без работа. „Мъжът й ще пусне връзките си и ще я уреди някъде на престижна служба. А и самата Ризова е натрупала доста контакти във висшите кръгове покрай дългогодишната си работа в „На 4 очи“, коментират в медийните среди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *