Нагли фенки опипаха Коцето пред жена му Надя!

Константин и Надя

  Не й лесно на жената на Коцето. Крехката Надя трябва да се бори с нахални фенки всяка вечер, когато придружава съпруга си на участие. Почитателките на певеца са напористи и не се задоволяват само с това да му танцуват еротично и да му се обясняват в любов. Позволяват си и да го опипват!

“He само му се хвърлят на врата, но го щипят и по дупето“, жалва се госпожата. Тя неведнъж е ставала свидетел на дръзкото поведение на фенките. Случвало се е да вижда как някоя почитателка се прокрадва зад гърба на Коцето и му пуска ръка дори и по най-интимните части, а после му пъхва хартийка с телефона си.

„При пране често намирам в джобовете на панталоните му разни листчета. Но не го ревнувам. А и той едва ли се притеснява, че ще изровя нещо нередно в дрехите му, след като сам ме кара да ги пребърквам. Повтаря ми това непрекъснато, защото доста пари съм изпрала, а веднъж пуснах в пералнята и ключовете от колата“, споделя Надя.

Тя твърди, че не вдига скандали на мъжа си, дори когато му звънят фенки и му се обясняват в любов. „Една продължава да му се обажда от 10-11 години. Но аз тези неща съм ги знаела още когато съм започнала отношенията си с него“, коментира телефонния тормоз половинката на Коцето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *