Бойко Борисов заряза любовницата си Лили Павлова

Бойко Борисов и Лиляна Павлова
Бойко Борисов и Лиляна Павлова

Безумно влюбената Лиляна Павлова има нов повод за мъка. Обектът на чувствата й Бойко Борисов внезапно изстинал към нея след загубата на изборите през май, научихме от свои източници в централата на ГЕРБ.

Както разкрихме преди няколко месеца, бившият премиер и любимата му министърка са повече от колеги и приятели. Интимната връзка между двамата била известна само на тесен кръг от хора до Борисов. Лили Павлова била безумно влюбена в ментора си дори до днес, въпреки че Борисов вече имал други дами, близки до сърцето му.

Лиляна Павлова
Лиляна Павлова

„На футболния терен Бойко не винаги е точен в попаденията, но с жените е голмайстор.

Не влага чувства и бързо му минава. Все още е много внимателен с Лили, но особените им отношения вече приключиха. Горкото момиче си въобразява, че пак ще са заедно, както преди, но не е познало. Може би ако бяха спечелили втори мандат, авантюрата щеше да продължи известно време“, разказва запознат с отношенията между двамата.

Всъщност голямата любов на Борисов били магистралите, за които пряко отговаряла Павлова като министър. След като вече не режел ленти и не отговарял за това коя фирма къде ще строи, интересът му към Лили секнал само за две-три седмици след загубата на изборите.

Бойко Борисов и Лиляна ПавловаСъпругът на Лили, Пламен Николов, бил широко скроен и не обръщал внимание на забежките й. Според запознати те имали модерен „отворен“ брак и всеки бил свободен да бъде и с други партньори. За това, че съпрузите не са особено близки, говори и фактът, че тя носи фамилията Павлова, а той е Николов.

„По изражението на Лили може да се познае кога Бойко не й е вдигнал телефона. Тя знае за сегашните му завоевания и ги приема много тежко. Нямаше да е така, ако и тя беше в редицата на чакащите за интимното му внимание“, смее се човек от партията. Павлова била толкова влюбена в лидера на ГЕРБ, че дори не обръщала внимание, когато не се държал кавалерски с нея.

Бойко Борисов и Лиляна ПавловаЗапознати с характера на Борисов твърдят, че Лили вече няма шанс да влезе в сърцето му, пък и бившият премиер трудно устоявал на изкушенията на рояците ухажващи го жени. Точно заради това му поведение той се разделил с далеч по-фината и успяла в бизнеса Цветелина Бориславова, която не могла да изтърпи похожденията му въпреки че са я предупреждавали многократно за тях.

Както е известно, Бойко Борисов оставя първата си съпруга заради банкерката, а след това нейният мъж и неговата жена се събират и емигрират в Америка.

За разлика от първата му съпруга и Цветелина Лили нямала намерение да се отказва от него и все още се надявала да създадат стабилна връзка.

„Бойко е свободен мъж и може да прави каквото си иска. Никой не отрича, че той е мъжествен, а харизмата му е неоспорима. Забавен е в компания, бързо скъсява дистанцията и когато е в настроение, има чудесно чувство за хумор. Винаги е бил много ухажван от жените, а това, че понякога се поддава на изкушения, не е сред греховете му“, защитават го както феновете му, така и неговите опоненти.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бойко Борисов заряза любовницата си Лили Павлова"

  1. Tammie   08.11.2021 at 13:42

    Yes! Finally something about website.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *