Мъжът на Антония Петрова Фалира!!! Профука 3 млн. евро в България! Сега залага бижутата на Тоца!

Бередин Антония
Александър Бередин – богатият руски мъж на миската Антония Петрова е изправен пред фалит в България и дължи огромни суми на свои партньори и подизпълнители. Този упорит слух обикаля бизнес средите в София.

Според мълвата само за последната година белокосият руснак е профукал над 3 млн. евро, инвестирайки парите в неизгодни имотни инвестиции в Созопол и Синеморец. Бередин оцелил греда и в инвестиция за над 500 хил. лв. в родния град на любимата си Тоца – Перник, където ортак му е нейния баща Иван Петров. Преди около година двамата инвестирали в покупка на пътно-транспортна техника с надеждата да спечелят концесия за поддръжка на пътища, но офертата им не била одобрена.

„Напоследък мъжът на Тоца има проблеми с плащането на заплати и чистенето на фирмени задължения. 2 или 3 фирми планират да водят съдебни дела заради неразрешени търговски спорове с дружества, управлявани от Александър Бередин“, разкрива запознат с бакиите на влиятелния съпруг на Тоца Крокодила.

Бизнес проблемите на Александър Бередин били и задгранични. Неотдавна той се разделил с акциите си в консервна фабрика в Шри Ланка, които били изкупени от негови съдружници почти на безценица. Причината била тривиална – Бередин не успял да намери пари, нужни за купуването на нови поточни линии в консервната фабрика.

Антония Петрова Бередин

51-годишният руснак с диплома за космически инженер се установи за постоянно в България през 2006 г., когато подхвана любов с 19 години по-младата от него Антония Петрова. След множество перипетии и скандали от ревност при един от които Тоца даже бе отвлечена и бита от братушката двамата се венчаха през 2012 г.

Във всички свои медийни изяви Антония неизменно подчертава богатството на мъжа си и не спира да го хвали, че й прави скъпи подаръци – бижута, дрехи и аксесоари. Въпреки това носителката на „Мис България“ за 2009 г. предизвиква подозрения сред близките си, че не всичко със семейните финанси е наред, появявайки се срещу хонорар като постоянен коментатор в риалити шоуто „Вип Брадър“. За всяка изява тя получава по 100 лв. хонорар, който чинно си търсела.

Неотдавна Бередин бил засечен в столична заложна къща, където оставил една торба бижута на жена си. Според запознати спешно му били необходими 20 хил. лв. и по тази причина оставил като залог ценностите на половинката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *