Антония Петрова и Александър Бередин вдигнаха скандал на плажа!

светската двойка на плажа

Вече няколко дни пресните младоженци Антония Петрова и Александър Бередин отдъхват на  родното Черноморие. Блондинката, която се  венча за своя приятел, като преди това го плюеше и обвиняваше, че я отвлякъл в момента според свидетели, била в най-лигавата си фаза.

Пернишката миска капризничела за абсолютно всичко. За съжаление на феновете си обаче, Мис Крокодил, както я

семейство Бередин

нарекоха интернет хейтърите, не разкри особено приятна гледка след свалянето на дрехите си. Въпреки, че още е далеч от тридесетте си години,  Мис България демонстрира, че гравитацията не е пощадила задника й, а целулитът вече я награбил здраво.  Дупенцето й видно не може вече да се смъкне, въпреки  мъченията във фитнеса. Докато надолу има какво да се смъква, в горната част на тялото красавицата  е толкова кльощава, че може да се преброят ребрата й. Все пак

дупето на мис кроки засегнато от целулит

адмирации, че на младоженката не й пука и развява целулитния си задник в оскъден бански. Светската двойка  не се притеснява да вдигат кръвното на спасителите. Точно в деня, когато папараците заловиха целулита на госпожа Бередина, хайлайф двойката се сдърпа със спасителите, грижещи се за летовниците. Младоженците нагазили в дълбокото, игнорирайки червения флаг. Спасителят веднага реагирал, а те се направили, че не го чуват, според свидетели на плажа.  Накрая все пак излезли от водата и се заформил скандал. Тоца се пльоснала на хавлията си невъзмутимо, докато мъжът и се разправял със спасителя.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MurBUE0YMQI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *