Моника Валериева Не успя да Изчисти Името си пред Съда! Оправдаха Люси Иларионов за думите му, че е Лека Жена:

Съдът оправда Люси Иларионов за думите му, че Моника Валериева е лека жена. Моделката заведе дело срещу режисьора заради негово изказване по неин адрес по време на участието им във „Вип Брадър“ през 2015 г.

След оправдателната присъда на Иларионов, Моника Валериева засипа социалните мрежи с гневни постове срещу правораздавателната система и срещу съдийката, която не взела нейна страна. Моделката се зарече да съди режисьора до дупка и плаши дори да стигне до Европейския съд по правата на човека.

Какво означава, на практика, оправдателната присъда за Люси Иларионов? Това означава, че Валериева по никакъв начин не е успяла да докаже пред съда какво точно работи, какви доходи има и как поддържа високия си стандарт на живот.

В полза на режисьора е и обстоятелството, че думите му не бяха изречени в нейно присъствие, а в частен разговор с друг съквартирант в шоуто. После продуцентите, разбира се, ги излъчиха и на Моника, за да подклаждат напрежение в къщата.

Освен че го съди за обида и клевета, Валериева иска и космическо обезщетение от Люси Иларионов – паричен иска на стойност 900 000 лева.

По време на делото режисьорът и гаджето му Ани Хоанг не веднъж се оплакваха от телефонен тормоз и заплахи за саморазправа от мъже, които браня анонимно честта на Валериева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *