Люси Иларионов: Моника Валериева е проститутка!

liusi-ilarionov-1

Люси накисна Моника Валериева, че работи като проститутка. Режисьорът сподели клюката първо с Гъмов и Джино, а после и пред Биг Брадър по време на номинациите.

Факт е, че Моника и Люси показват неприязън един към друг още от началото на предаването. Но така и не пролича двамата да се познават лично отвън.

Иларионов приведе като „доказателства“ за „професията“ на Моника Валериева пластичните операции, които си е правила, както и луксозния начин на живот, който води. Като най- сериозен „довод“ посочи бентлито, което бивш годеник на плеймейтката й подарил.

monika-valerieva-1

Сплетните на Люси обаче станаха достояние както на Моника, така и на всички останали съквартиранти, тъй като номинациите бяха излъчени пред всички. Валериева остана с отворена уста и заяви на режисьора на чалга клипове, че ще го запознае с гаджето си.

Плеймейтката си навлече гнева на мъжете в къщата, които бяха номинирани с Деян Топалски миналата седмица, когато той се оказа изгонен: Люси, Джино и Иво Танев. Моника им заяви, че според нея мма- цът е бил най- големият мъжкар и не е честно точно той да е изгонен.

Люси и Джино скочиха като ужилени от коментара на Валериева. Милионерският наследник започна да засипва с обиди красавицата и я нарече „кифла“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *