Милица Гладнишка се оказа с*кс стръвница! Вижте какво направи:

МилицаАктрисата Милица Гладнишка изглежда като монахиня, обаче това е само на пръв поглед.

Зад пълничката фасада на актрисата и лицето й на Мадона, се крие една наистина необуздана жена. Колеги от „Като две капки вода“ говорят, че тя се хвалела с интимните си подвизите и къде нашега, къде наистина, разказвала пикантни подробности от опита си на палава любовница.

Дори Зуека и Рачков я подкачиха на няколко пъти и я нарекоха се*суалния змей на формата, но публиката помисли, че се шегуват, а Милица скромно се изчерви.

Палавницата последва гадже чак в Лондон и даже стана сервитьорка в гей-бар в името на любовта. Но когато страстта утихна и леглото спря да скърца всяка вечер, тя се върна в Българя на лов за нови емоции.

Историята помни и друг случай на необуздани чувства. Гладнишка имала доста сериозна афера и с танцьор, който я учел да се носи грациозно по дансинга, когато участваше в „Капките“. Тя ходела при него да усъвършенства движенията си извън уроците, които получавала от Александра Енева.

Милица танцуваОт дума на дума двамата започнали  да изучават не само стъпките, но и телата си. Започнали след репетициите да се отдават на бурни страсти, а веднъж меракът ги обхванал в самото денс студио.

Танцьорът започнал да бърка под оскъдното трико на ученичката си, а тя пък се дърпала от приличие, но като се уверила, че са сами, паднали на пода и се затъркаляли в ритъма на салсата.

Във върховния момент на наслада обаче вратата се отворила и влезли собственикът на школата и негов приятел-бизнесмен. Двамата станали свидетели на риалити-по*но и докато се сетят да излязат, разгорещената двойка също забелязала, че си има публика.

Секнати в най-горещия момент, двамата скочили. Милица се прибрала презглава вкъщи и повече не стъпила в студиото, за да не се излага. Любовникът й обаче доста време идвал да й изнася индивидуални уроци в спалнята, докато двамата не си омръзнали и всеки тръгнал да си търси нова тръпка, разказват приятелки на актрисата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *