Мария и Рачков чакат дете!

Мария и Рачков

На звездната двойка им писнало вече да опровергават цитирам „всеки събудил се в кисело настроение журналист“, че се разделят.

Противно на всякакви слухове, които ги разделят едва ли не всеки ден, звездната двойка вече мисли за деца! Това е напълно нормално, след толкова години съвместен живот за двама влюбени. Първи сигнал за това желание даде Мария, която споделила пред свои приятелки, че двамата с Митко работели за дете. Въпреки, че все още не е дошъл моментът и преди това трябвало да скрепят връзката си с брак. Преди време Рачков си купи селска къща в Твърдица, където двамата честичко отскачали за интимна близост. Явно Димитър Рачков отново е актуален за

Мария Игнатова

фаталната блондинка. Особено щом се разбра, че „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ се връщат на екран. Да си припомним, че преди време тръгна мълвата за лек флирт на блондинката с един от участниците в „България търси талант“. Изкусителят се казвал Валери и според слуха, Мария била хлътнала по неговото мускулесто тяло на акробат, мигом щом го видяла.  Дори ужким на шега, се наложило нейната колежка Алекс Раева да се извинява вместо нея в ефир с думите „Митко, съжалявам.“ Свидетели тогава се кълняха, че двамата – Валери и Мария, си били разменили телефоните и талантът ужким бил получил SMS от палавата блондинка „Страхотен си!“ Мария естествено сега побърза да отрече тези клюки и в момента се кълне във вярност на Димитър Рачков.

Страстната седмица за „Господари на ефира“ и bTV:
http://youtu.be/guIHXEuQ8MA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *