Мария Игнатова яхна ново возило

Мария Игнатова

  С чисто нова кола се фука отскоро Мария Игнатова. Водещата на „Господари на ефира“ си е направила кефа да си купи автомобил директно от магазина, при това модел от тази година. Блондинката си е избрала типично дамско возило, което е с култов статус сред разбираните на добри коли – „Фиат 500″.

Моделът на италианската марка е легендарен и компанията от години го поддържа, като всеки нов вариант е с куп технологични екстри. Колата на Мария Игнатова е модел от 2012 г. и при това е кабриолет с твърд покрив. Базовата му цена в магазина на фирмата у нас е 35 хиляди лева, а според колегите на водещата, тя го е платила кеш, а не на лизинг. „Сама си го купих, Рачков не кихна и лев“, похвалила се Марчето.

Блондинката не пропуснала да почерпи колегите си от „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ за новата придобивка и се надява това да й донесе късмет. Тя шофира от години и досега не е претърпявала инцидент на пътя.

Игнатова обяснила, че е избрала по-компактен автомобил, защото го ползва предимно в столицата. Освен това събирала дълго сумата за колата и не можела да си позволи мощен джип и спортен звяр.

Малката количка обаче върши отлична работа на Игнатова, убеди се и папарак. Зад волана й водещата бе засечена в топ центъра на София, където по принцип е истински кошмар да се паркира. Малогабаритното фиатче на Мария обаче се побира навсякъде и блондинката за секунди си намери паркомясто на претъпканата ул. „Шипка“, където е офисът на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *