Спират „Пълна лудница“

„Пълна лудница"
„Пълна лудница“

  Сериозни промени очакват развлекателната програма на Нова телевизия от есента. Комедийното шоу „Пълна лудница“ ще отпадне от ефира на телевизията, за да отстъпи мястото си на ново по-забавно и модерно предаване, научихме от достоверен източник. Продуцентът Маги Халваджиян и екипът му обаче не се притесняват да останат без работа от септември, защото именно на тях ще бъде поверено да й измислят как да вдигнат рейтинга на частния канал с новото сатирично шоу.

За никого в телевизионните среди не е тайна, че за последната година „Пълна лудница“ сериозно отстъпваше по рейтинг от конкурентите си в останалите телевизии. Дори любимците на публиката Димитър Рачков, Албена Михова и Зуека не можеха да променят това. Предаването разчиташе главно на двама-трима любими герои на зрителите, които бяха започнали да се изтъркват и да стават от смешни в досадни. Геговете с Мама Божка и Жоро Бекъма пък съвсем се изчерпаха. Сценаристката немощ ярко контрастираше на амбициите на продуцента на шоуто. Маги искаше да натрие носа на бившите си работодатели от Би Ти Ви и не бе готов да се спре пред нищо. Продуцентът си бе наумил да накара ексшефовете си да се хапят за палците, че са изпуснали него и емблематичните му муцуни от „Пълна лудница“ и не искаше да признае очевидното си поражение.

Мама Божка и Жоро Бекъма изгубиха зрителския интерес заради безпомощните сценаристи на шоуто
Мама Божка и Жоро Бекъма изгубиха зрителския интерес заради безпомощните сценаристи на шоуто

А то ставаше все по-голямо с оглед на разклатения рейтинг, който „Пълна лудница“ реализираше.

Напук на това в същото време най-големите конкуренти на фамилия Халваджиян – Евгени Милошев и Любо Нейков, преживяваха истински ренесанс на екрана. С шоуто си „Комиците“ всяка седмица трупаха нови и нови зрители сред феновете си. Предаването успя да привлече нови млади лица в екипа си, а рейтингът му не трепна дори със затоплянето на времето, когато феновете на комедиите започнаха по-често да мислят за почивка на морето, отколкото за висене пред телевизора.

Така създалата се нова ситуация в медийния бизнес принуди Маги да вземе спешни мерки, за да си възвърне отново позициите на успешен продуцент. Това обаче не се оказа никак лесно. Според запознати в стратегията му за новия сезон се залагала голяма промяна в „Пълна лудница“и дори пълно преработване на шоуто.

Мама Божка
Мама Божка

То трябва да е със същата продължителност, но да се излъчва в друг ден, за да хване по-голяма аудитория. Декорите, героите и сюжетите пък ще претърпят корекции. В екипа на арменеца дори се коментирала възможността наесен комедийното шоу да е със съвсем ново име. Грандиозните промени включвали и привличане на нови имена в състава на предаването, които да влеят свежа кръв в омаломощените вече редици на „Пълна лудница“. Спряганите имена били на актрисата Дияна Любенова, която се сближи с Халваджиян покрай участието си в предаването им „Като две капки вода“ през пролетта.

„Преждевременната почивка на „Лудницата“ дойде точно навреме, за да може Маги и хората му да се освестят, че годината вече не е 2009, а 2013 и нещата са се променили. Сега трябва да се опитат да предложат нещо ново на публиката. Сриването на рейтингите много ги уплаши, колкото и да твърдят, че това не е вярно“, разкриват от екипа на дългокосия продуцент.

В същото време кланът Халваджиян се хванал ударно в организацията на новите риалити формати на Нова, които на практика са най-големият му източник на доходи. От няколко седмици с пълна пара текат подготовките за музикалната надпревара X FACTOR, а за другата година Халваджиян се надява отново да намаже с нов сезон на шоуто си.

„Като две капки вода“. Реализацията на второто му риалити обаче била в тясна връзка с успеха на първото. От Нова го предупредили, че ще трябва да пребори първия сезон на X FACTOR по популярност, ако иска да“ му бъде възложена поръчка и за второто риалити. Резултатите обаче били доста съмнителни, с оглед на това, че X FACTOR няма да е единственото развлекателно шоу от този тип в частния канал. С категоричност се знае, че след броени месеци ще стартира нов „ВИП Брадър“, а в него се очаква да бъдат поканени най-колоритните звезди в родния шоубизнес.

„Битката ще бъде не само между продуцентите, но и между техните герои. Едните са звезди, а другите са неизвестни младежи, които искат да станат звезди. Със сигурност интригите са гарантирани“, коментират хора от продуцентските среди и със задоволство потриват ръце в очакване на предстоящия тв сезон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *