Марги Хранова си счупи крака!

Маргарита Хранова

Голямата певица беше на косъм да стане инвалид, кръстят се свидетели, след като се спънала и полетяла по стълбите на софийски МОЛ.

Това и е третият подобен инцидент на Марги Хранова, който се разминава на косъм с инвалидната количка. Преди години, нагли крадци бяха я пребили пред дома й заради чантата, а след това се спъна и си счупи ръката. Онзи ден гранд дамата на родната естрада стъпила накриво по стълбите на търговския център и полетяла по стълбите, разминало й се с подуто коляно и счупена капачка. Отгоре на това в деня на инцидента певицата трябвало да гостува в едно известно телевизионно предаване. Като

Марги Хранова

истински професионалист Хранова спазва обещанието си, но положението на крайника й се влошава. Веднага след края на записа, изпълнителката постъпва в болница за преглед и снимка. Там лекарите  заявили, че голямата дама била на косъм от бастуна и окуцяването – споделя Марги. Специалистите се погрижили и я закърпили. Но г-жа Хранова ще трябва да се кротне най-малко за месец, докато не се оправи напълно от травмата. Тя е решена да оздравее и отново да танцува и пее на своя голям концерт през ноември месец.

Маргарита Хранова-Дъжд заваля:

http://youtu.be/NDCp2WYBjJI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *