Направиха Лили Иванова за смях с нелеп фотошоп

Лили Иванова минала през фотошоп

  Само няколко дни след фотошоп скандала с Цецка Цачева на път да я надмине е не е кой да е, а самата Лили Иванова. Естрадната легенда беше изтипосана на корицата на седмично издание, а визията й породи смях не само у зложелателите й, но дори и сред нейните почитатели.

Намесите по цялото лице на Лили са потресаващи. Изпълнителката не е запазила нито една своя естествена черта. Лицето й е като обрулено от хиляди ветрове – без нито една мимика или бръчка.

„Толкова много е мазано по фейса, че дори майка й не би я разпознала“, коментират специалисти по програмите за подмладяване. Те казват обаче, че снимката на примата е могла да бъде обработена далеч по-естетично, без тя да става за смях и хората да се чудят кой точно е сниман в списанието. Най-интересното е, че Лили сама е пожелала да изглежда по този нелеп начин, тъй като от години не може да се примири с остаряването.

Реалната действителност

На корицата тя е облечена с бели дрехи, обута с черни лачени обувки и вълнени сиви чорапи. Дори светлината по облеклото е допълнително обработвана, а за първи път ръкавите не скриват ръцете на певицата. Тя много стриктно ги пази от камери и фотоапарати, тъй като старческите петна са пръв враг на всяка суетна дама.

Лили обаче е сигурна пред обектива на своя довереник Васил Къркеланов. Тъкмо на него тя се доверява повече от десет години, той е автор и на скандалната й сесия за списание „Плейбой„.

Сред другите изпитани във времето личности до Лили са гримьорът Кирил Чалъков, който за малко обаче да загуби работата си. Пред неподходящи хора споделил, че Иванова е прекалено взискателна за онова, с което разполага, и че той е гримьор, а не балсаматор. Злите думи стигнали до ушите на поп примадоната и тя веднага го привикала да му се накара. Все пак простила непристойните изказвания и днес двамата отново са екип.

Мнозина се съмняват и дали косите на Лили са истински, но засега точно доказателство за обратното няма. От доста време тя поддържа дълъг бретон над челото си, което мнозина предполагат, че спомага за прикриването на бръчките. За сегашната си фотосесия Лили е изцяло с права коса, но с една идея по-дълга от обикновено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Направиха Лили Иванова за смях с нелеп фотошоп"

  1. л   24.05.2016 at 23:20

    2+2=4

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *