Мара Отварачката настройва щерка си срещу татко й, представя го за изчадие Адово!

Мария и Християн Гущеров

  Марая, дъщерята на фолкдивата Мария, си има нов баща. Момиченцето, наследило гените на алчната си майка, също като нея се е ориентирало натам, където има по-голяма далавера. Невръстното хлапе е прекъснало връзката с биологичния си родител, бизнесмена Димитър Андонов, и вече се обръща с „тати“ към настоящия житейски спътник на майка си -милионера Християн Гущеров.

След развода между Мара Отварачката и собственика на хотели малката Марая остана при майка си. Миньончето от Стара Загора обаче не взе под внимание крехката детска психика и

Мария с дъщеря си Марая

набута отрочето си в луксозната къща на новия си любовник само седмица след запознанството им, признава самата Мария в моменти на откровение пред медиите. Рязката смяна на мъжете до майка й до такава степен чалнала момиченцето, че то започнало да се обръща към татко си с батко и към батко си с татко.

Чалга звездата с угасващи функции допълнително изострила отношенията между баща и дъщеря. Мара промивала мозъка на детето, че бившият й съпруг е лош родител, понеже вече си имал нова жена и друго дете, за което да се грижи, и само настоящият й партньор, Хриси, заслужава любовта на Марая, понеже се отнасял с тях като с принцеси.

В интерес на истината Димитър Андонов наистина създаде ново семейство и се радва на син от пловдивчанката Никол Милева. Въпреки това таткото не спирал да се интересува от Марая, категорични ca близки до бившето сем. Андонови. С уточнението, че рядко имал възможност да се вижда с нея, понеже певицата правела всичко възможно срещите баща – дъщеря да са веднъж на няколко месеца.

Димитър Андонов с Марая

Ако се вярва на сплетните под Тепетата, Марая все още не е виждала братчето си.

Ивайло се роди в средата на октомври, но Мария категорично отказвала да пусне детето си в новия дом на баща му.

Самата пайнерка не спира да демонстрира от страницата си във Фейсбук, че хлапето й е неизменна част от новото й семейство, и го мъкне като куфар по всички дестинации, за които богатият Гущеров подсигури самолетни билети. По примера на майка си Марая следва актуалните модни тенденции и позира за снимки с детски тоалети, предимно на „Бърбъри“ и „Гучи“ за по няколкостотин евро. Скъпарските облекла, разбира се, попълвали гардероба на детето благодарение на кредитните карти на доведения му баща по простата причина, че гласовитата му майка прекрати участията си, а с тях и личните си приходи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Мара Отварачката настройва щерка си срещу татко й, представя го за изчадие Адово!"

  1. SS   19.01.2013 at 23:00

    грозна минетчийка.

    Отговор
  2. Pingback: free gay dating site in usa

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *