Любовникът на Черната Златка й забрани да се снима гола!

Откакто се загаджи с бизнесмена Миро, Златка се превърна в сериозна жена

  Сексапилната Златка Димитрова реши да държи прелестите си в сутиен и повече никога да не ги показва. Бургазлийката се зарече, че вече няма да се съблича пред фотообектива и за нищо на света няма да наруши това правило.

Макар да стана популярна именно с голи снимки, плеймейтката била категорична, че вече й е минало времето да се разхожда по зърна. Освен това искала да покаже, че е нов човек и вече е сериозна. Понеже смятала да има семейство, бургазлийката не искала всички да гледат на нея като на порно звезда.

Запознати обаче са категорични, че причините за ембаргото над голите прелести на Златка не били морални.

Плеймейтката просто била предупредена от гаджето си Миро, че не иска повече да я гледа разчепена на календари и плакати. Бизнесменът вече бил подиграван от приятели заради симпатиите си към разкрепостената бургазлийка и искал да запази голото й тяло само за себе си. Миро директно я заплашил, че ако реши да го направи за смях с още една нудистка фотосесия ще й спре издръжката.

За да не изглежда смешна пред приятелките си обаче, Златка решила да не си признава какви са причините да спре с кариерата си на еротичен модел. По примера на свои колежки бургазлийката обявила, че скоро смята да става майка и не иска децата й да стават обект на коментари заради миналото й.

„Гола не знам дали ще се снимам! Просто амбициите ми към друга професия няма да ми го позволят“, обяви края на еротичната си кариера Черната Златка. Тя отказала дори на „Плейбой“, въпреки апетитния хонорар от 5 бона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *