Люси Дяковска се Разголи! Виж Тук:

Люси РусЛюси Дяковска рядко показва разголеното си тяло. Да не кажем почти никога.

Певицата, която не харесва мъжете и самата тя се изживява в интимните си връзки в ролята на мъж, по никакъв начин не подчертава женствеността си. Даже нарочно я потиска. Обичайното й облекло се състои от свлечени и прокъсани дънки, тип шалвар, непретенциозна тениска. А при официални поводи – тъмна тениска.

Бутонът на късмета обаче в „Като две капки вода“ я принуди да се разголи повече от обикновено-  само по бюстие и символична кожена поличка, тъй като й се падна песен на дивата украинка Руслана.

Люси РусланаЛюси показа не само коремче, но и плочки, което означава, че доста се поти във фитнеса. Дребното й тяло е изключително стегнато и няма грам излишна мазнина, а краката й са тънки като солетки. Никой от феновете й досега не я беше виждал с толкова женствена визия.

Дяковска буквално се раздаде на сцената. По време на цялата песен мята гюбеци, не спря да танцува, но успя да си запази достатъчно въздух, за да я изпее брилянтно, без да се задъха. Това накара дори Фънки да я погледне с уважение и да каже много ласкави думи, които обикновено пести за сметка на язвителните коментари.

Люси голаВсички знаят, че Люси е преживяла тежко изнасилване като ученичка и оттогава не само не си пада по мъже, но и предпочита да крие тялото си несъзнателно, за да не предизвиква внимание върху себе си. Тя прави това чрез дрехите и почти несъществуващия грим, като потиска всичко женско в себе си.

Затова публиката не беше толкова изненадана от пеенето й – тя го може прекрасно, а от смелостта да превъзмогне себе си и да се съблече. А полуголата Люси е красива и привлекателна, отчетоха с възхищение всички.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *