Люси Дяковска реши: Осиновявам дете!

liusi-diakovska-1

Люси Дяковска се зарече до две години да осинови дете. Певицата навършва 40 години след броени дни, а за юбилея си е обещала да стане майка.

Дяковска е категорична, че решението й е напълно сериозно, а детенцето ще бъде от България. Бабата на певицата я помолила преди време да си осинови дете, за да не остане сама на стари години. Цялото семейство на звездата от No angels e зад нея и я подкрепя в тази важна стъпка.

Люси осъзнала, че иска да бъде майка, когато се родил племенника й. Покрай грижите за момченцето певицата постепенно се решила и тя да има дете.

liusi-diakovska-2

Певицата се надяваше да осинови дете заедно с бившата си партньорка Камелия, която обаче й извъртя подъл номер и я заряза заради дъщерята на Йорданка Христова – Ивана. А след това предяви претенции и за общия им апартамент в София.

Люси тежко преживя предателството от най- близкия си човек. Вече обаче е решена да предприеме най- важната стъпка в живота си – да бъде майка.

Люси Дяковска започва и първото си турне в България. Заедно с нея на сцената ще е Плевенския симфоничен оркестър и дамското трио АВА от Х фактор, на които тя беше ментор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *