Любен Дилов се изяви като ди джей

Любен Дилов се изяви като ди джей

Любен Дилов – син пое ролята на диско водещ по време на купона за новото издание на „България търси талант”. В типичен за него стил, той обясни на публиката, че при всички положения е най-добре да пуска музика, вместо да фъфли.

Ако трябва да сме честни, екстравагантният журналист и политик пипаше доста майсторски по пулта и с голяма рутина натискаше копчетата. Той наистина успя да вложи известна доза артистичност и публиката определено не скучаеше по време на неговия перформанс.

Присъстващите обаче го принудиха да изостави новото си призвание, за да дава разяснения по сериала „Седем часа разлика”, на който той е основен сценарист. Дилов – син обаче и този път не се поддаде на манипулации, и не поиска да разкрие абсолютно нищо за бъдещето на главните герои в телевизионната поредица.

Любен Дилов се изяви като ди джей

Противници на политика съвсем открито въстанаха срещу напъните му да навлезе в музикалния бизнес. Крайно ядосани от диджейските му те заявиха, че Любен Дилов искал винаги да си завира носа навсякъде и го обвиниха, че се опитва да извлече от всичко парична облага. Продължиха с нападките, като обвиниха писателя в популизъм и нагаждачество.

„Имате ли си представа колко партии смени този пич. Само си прелита като волна пеперудка от цветче на цветче и няма никакъв срам. Първо учреди „Гергьовден”, а сега разбрахме, че щял да се записва и при Слави Бинев в ГОРД” – споделя разтреперан от възмущение столичанин.

Zhane – Hey, Mr Disco Joker:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *