Циганският барон Жоро Черния купил първото място на Софи Маринова на „Евровизия“

Първото място на Софи Маринова на „Евровизия” е платено от циганския барон Жоро Черния! Ромската певица е получила рекордно висока подкрепа, което веднага породи съмнение, че в циганските гета са раздавани ваучера за организирано гласуване.

 Още в първите минути на финала на конкурса заваляли есемеси в подкрепа на Софка, което доста озадачило организаторите. До края на концерта ромската перла получила над 100 000 гласа. Фаворитката за победата на конкурса, Десислава, била подкрепена с три пъти по- малко есемеси.

Блондинката си тръгнала посърнала от НДК и дори не благоволила да честити на колежката си победата. По – късно певицата разкрила пред журналисти, че

Десислава си тръгна обидена от конкурса

минути преди да започне състезанието, вече била уведомена, че тя няма да е човекът, който ще представя България в Баку, а победителят вече е избран по втория начин.

След края на конкурса, Софи Маринова направи доста емоционално изказване пред медиите, но от вълнение се „изпусна” и благодари на всички роми, които си купили ваучери, за да изпращат есемеси за нея.

Съмненията в честността на избора на Софи се засилиха още повече, когато на партито в чест на победата й цъфна ромският бос Жоро Черния. Циганският главатар не само, че платил тлъстата сметка за подготовката на певицата за „Евровизия”, а дори покрил и сметката за черпнята в луксозното столично заведение, където Софи Маринова и приятелите й поляха победата.

Георги Янков, или Жоро Черния, е един от най- богатите и влиятелни ромски босове. Сочен е за дясна ръка на Кирил Кирилов – Киро Японеца, а Иво Карамански е човекът, който ги запознава преди 20 години.

Песента на Софи, с която ще ни представи на „Евровизия“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Циганският барон Жоро Черния купил първото място на Софи Маринова на „Евровизия“"

  1. Дива Сатаника   02.03.2012 at 0:39

    http://www.youtube.com/watch?v=lmGN2yWMLCo

    Отговор
  2. Дива Сатаника   02.03.2012 at 0:41

    В България,Българи няма !!!Това е държажата ни,за съжаление!! http://www.youtube.com/watch?v=lmGN2yWMLCo

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *