Лъчо Танев поля 50 г. със 100 бона

Футболният мениджър си организира юбилей за чудо и приказ
Футболният мениджър си организира юбилей за чудо и приказ

Футболният мениджър Лъчо Танев е профукал поне 50 хиляди евро за целия масраф около 50-годишния си юбилей, който посрещна на 1 октомври в един от най-скъпите ресторанти в Барселона „Нуба“.

По груби сметки на българи, получили покана за партито, около тази сума е стрували софрата за 150-те гости, голяма част от които натоварени на чартърен полет София – Барселона. По идея на Боби Михайлов в самолета трябвало да бъде качена и любимката му Преслава, която да бъде подарък за рожденика.

Боби Михайлов танцува подпийнал покрай Преслава
Боби Михайлов танцува подпийнал покрай Преслава

Бившият вратар обаче се свързал късно с „Пайнер“ и не могли да организират пътуването на звездата си заради друго участие. Освен това Мария Петрова му скръцнала със зъби. Бившата гимнастичка се страхувала Боби да не повтори излагацията отпреди време, когато бе заснет как подпийнал върти кючеци до Преслава.

Наско Сираков и Илиана Раева, Емил Костадинов и Мариана, и вицепрезидентът на БФС Мишо Касабов били другите спортни випове с билети за чартъра.

Чики Бегиристайн и мениджърът Хосе Мария Мингея пък били най-видните представители от чуждестранните гости.

Ролца от сьомга, сервирани върху гриловани тиквички, панирани калмари, скариди в чесън и бяло вино, рачешки крокети и телешко карпачо били само малка част от деликатесите, с които домакинът отрупал масите пред гостите си. „Само една чаша бяло вино в този ресторант струва 19 евро“, дивят се присъствали на купона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *