Ники Михайлов лъсна кубе само на 25

 

Баща му Ники – Боби Михайлов също олися 30-годишен, днес е с буйна грива благодарение на медицината

  Ники Михайлов е изпаднал в ужас! Наследственият ген, който остави без коса баща му Борислав Михайлов тамън навършил 30 години, него го порази само на 25. Последния си рожден ден преди две седмици вратарят на националния отбор посрещнал с кубе, голо като охлюв.

Вече месеци наред косъм, дори и мъхче, не никнел върху главата на Михайлов. Футболисти от първия тим разкриват, че по съвет на германски специалист, съотборникът им пробвал да стимулира растежа на косата си с иновативен лосион, който все още не се продавал в България.

Рождения ден на Ники Михайлов

Продуктът обаче не дал очаквания краен резултат. В началото на терапията се появили малки признаци, че Ники може да върне косата си, но генът надвил постиженията на съвременната медицина и надеждите му бързо се изпарили.

Недостатъкът не притеснявал кой знае колко третия вратар в семейство Михайлови. Разглезеният милионер сам себе си успокоявал, че и без перчем се харчи като жежък хляб сред нежните си сънароднички. Убягвала му обаче немаловажната подробност, че е възможно портмонето му да привлича много повече жените, отколкото кубето. Нейсе!

Ники, на когото феновете отдавна са му лепнали прозвището Малката Перука, вече започнал да се замисля дали да не последва примера на небезизвестния си баща.

Оплешивяването бе огромен комплекс на настоящия президент на БФС. Боби реши проблема си генерално през 1992 г., когато като вратар на френския „Мюлуз“ си присади коса. Преди 3 десетилетки чисто новия вратар накара цяла България да ахне от възторг промотирайки визията си в едно предновогодишно издание на предаването „Футбол шоу“ по БНТ с водещ покойния журналист Камен Тотев. По онова време присаждането на косми не бе все още толкова разпространено, като процедурата точно навлизаше в естетичната медицина. По този повод неотдавна самият Михайлов разясни в интервю, че се е навил да бъде опитно зайче – посадили му коса с рекламна цел и не платил нищичко за реновирането на скалпа си.

Къде на майтап, къде истина, Боби Михайлов отсега кроял план за следващия рожден ден на сина си да му подари коса. Около същата идея се обединиха и футболни маниаци в коментарите си под фотосите в интернет от партито за 25-ата годишнина на Мамин Ники.

На кадрите очите буквално вадят три основни елемента – дупетата на гърлите на Биляна Йотовска, циците на същите и залъсканото кубе на рожденика!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *