Лили Иванова намрази Бойко Борисов! Виж защо:

Лили Иванова

  Лили Иванова вече открито не се понася с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Двамата са в обтегнати отношения от няколко години, но досега враждата им бе известна само на малцина приближени до певицата. След изненадващото решение на Лили да закрие концерта за приключване на предизборната кампания на БСП обаче историята около неразбирателството й с Борисов излезе на светло.

Напрежението между Бойко и Лили започва още през 2010 г. Тогава естрадната прима и още куп родни звезди от шоубизнеса са подложени на данъчна проверка за укрити приходи. Проверките обаче идват в повече на певицата. Лили ги приема като обида и неуважение. За да ги прекрати, тя веднага търси съдействие от най-високопоставения човек в държавата – тогавашния премиер Борисов.

Бойко Борисов

Примата му звъни с молба да накара чиновниците да спрат да се ровят в делата й, но Бойко я игнорира. Това вбесява звездата, която се заканва никога да не му прости за високомерието.

Миналата година обаче Лили и Бойко отново имат съдбоносен разговор. Тогава естрадната звезда иска от премиера да й съдейства за концерта й в националната зала „Арена Армеец“. Певицата настоява лидерът на ГЕРБ да „спонсорира“ шоуто й, като опрости наема за съоръжението. И този път обаче Борисов не проявява далновидност. Той отрязва мераците на Лили и с това завинаги я подрежда в графата на враговете си.

Тази пролет, когато стана ясно, че изборите ще се проведат предсрочно, естрадната легенда видяла удобен случай да си отмъсти за преживяното унижение. Лили се съгласила с охота да се появи на финалния концерт от предизборната кампания на БСП и да даде всичко от себе си в агитацията за партията столетница. Така певицата щяла да даде на Бойко дълго чакания реванш за неуважителното му отношение към нея. Е, разбира се, от левицата са си платили скъпо и прескъпо за привилегията Лили да пее на митинга им. Официалната сума, която се спряга, е 50 000 лева. Източник на обаче твърди, че Лили ще вземе дори 80 бона от Сергей.

Запознати припомнят, че на предишните парламентарни избори динозавърката пак пя за червените – на заключителен концерт от кампанията в Пловдив. Това съвсем ошашави електората, който си спомня как Лилето вдигаше двата пръста по митингите на СДС, а после стана първа царедворка и участва в учредяването на НДСВ.

Припевът на „НЛО“ „Ах, мили мои, партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт“, сякаш е писан за Лили, присмиват се в гилдията на естрадната фурнаджийска лопата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *