Лили Иванова къта кюлчета злато в Швейцария

Лили Иванова

  Банковият сеч в Кипър срещу най-тлъстите банкови сметки принуждава Лили Иванова да пустосва недалновидността си и да пие една студена вода. Естрадното величие изгубва ума и дума от ярост, когато научава, че ще се прости с 200 хиляди лева заради проведената реформа, целяща да удари свръхбогатите.

Певицата ни скътала 250 хиляди евро, но преди два месеца финансовата криза принуди кипърската държава да национализира горницата на вложителите. Някои от тях загубват до 50% от капитала си. Лили – само 100 хиляди евро.

До българския печат достига информация основно, че Слави Трифонов е потърпевш, тъй като по всяка вероятност той хлътва с още по-големи суми от Лили Иванова. И за двамата обаче е сигурно, че държат капиталите си на различни места. Както и това, че на фона на общото им състояние „бълха ги ухапала“. Слухът, че Лили е на тотална загуба от драстично обезценен имот, обаче не се потвърди.

„Лили с карфица да я боднеш, кръв няма да пусне, толкова е стисната“, одумват я в гилдията. Като виц се разказва как веднъж легендата поканила в луксозно кафене музикантите си да ги почерпи. Те се отпуснали и поръчали повече неща. На масата Лили нищо не им казала, само свъсила вежди, като дошла сметката. Развръзката дошла по-късно. Вечерта чорбаджийката позвънила по 3 пъти на всеки един от тях, за да го нахока, че са се оляли и така не се правело. Не било виц, а истина, казват…

Предполага се, че най-стиснатата ни, но и най-богата наша естрадна певица държи авоари и в швейцарски банки. Митът за богатството й се подклажда от спомена за нейно турне в Израел през 1989 г, откъдето тя се завръща със злато на килограм, дарено й от заможни потомци на български евреи. Близки до изпълнителката на „Камино“ твърдят, че тя всичко си внесла в сейфове а след това го прехвърлила в Швейцария. Не искала да го обръща в пари, за да не се обезценява, а за да й служи за черни дни. Така й била казала Ванга – да трупа, че не се знае на стари години кой ще я гледа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *