Красьо Черния и Магда сложиха край на връзката си!

Магда и Красьо Черния докато бяха още заедно

  Фолк певицата Магда и кадровикът на съдебната система Красьо Черния не са заедно от няколко месеца. Тази тайна бе разбулена преди дни и оттогава усилено обикаля коридорите на „Пайнер“ в Димитровград.

Може би заради това от известно време изпълнителката се подвизава на различни светски събития сама, след като до неотдавна избягваше подобни публични прояви.

„Търси си нов мъж“, коментират колежки на певицата. Оказва се обаче, че това съвсем не е така. Магда твърди, че няма никакво намерение да се обвързва отново в близко време. Тя е разочарована, че връзката и с Красьо не довела до така мечтаната сватба.

„Магда смяташе, че след шест години любов трябва вече да мисли за бебе, но Краси се възпротиви. Той е човек на живота и предпочита да се забавлява. Учудващото бе, че въпреки неговото нежелание за брак, двамата обзаведоха луксозен апартамент в София, в който живяха заедно“, разказват приятели на доскорошната популярна двойка. Разлъката се е случила около 14 февруари, като причините и до сега не са известни. Любопитното е, че по време на процеса срещу Красьо заради обвиненията, че е кадрувал в съдебната система, певицата бранеше гаджето си със зъби и нокти. Той също не криеше, че са двойка.

Точно преди година Магда падна от АТВ и счупи таз и ръка. Впоследствие прекара цяла седмица в реанимация и два месеца на легло. През май тази година бе и последната й операция, при която извадиха пироните от единия й крак.

По повод раздялата им се разпространи версия, че в началото на годината Магда е хванала Красьо на калъп с няколко жени едновременно. Друга мълва реди, че бизнесменът е имал вземане-даване с момиче от ромски произход, с което е и до днес. Приближени се кълнат, че са ги виждали вече няколко пъти заедно в лъскави столични клубове.

За разлика от своя доскорошен любим Магда се е отдала изцяло на работа. През последните три години тя бе загърбила кариерата си и не успяваше да изкара достатъчно хитово парче. В момента обаче се е заела усилено да представя новото си заглавие „Вляво черна, вдясно руса“, което се оформя като предпочитано по дискотеките.

„Подготвила съм още четири нови песни, а през август ще снимам видео. Готвя и дует с популярния македонски изпълнител Игор. Работи ми се и съжалявам, че почивах толкова дълго. Но все пак ми беше нужно време да се възстановя след инцидента с АТВ-то“, обяснява певицата.

Мнозина си задават въпроса кой ще спонсорира кариерата й в бъдеще. Оказва се, че Митко Пайнера е изключително благоразположен към Магда и е решил да инвестира в нея, след като преди време тя бе една от най-доходоносните му звезди. Дори е замислил да издаде догодина диск с най-добрите й песни по повод два юбилея – десет години на сцената и 30-ия й рожден ден.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *