Коко Динев: Аз не съм сваляч, а домошар!

Коко Динев

Противно на всички слухове, които се носят за славата му на плейбой, самият Коко Динев упорито отрича мълвата. Дори любимецът на фолк звездите споделя, че нямал особен успех сред нежният пол.

И скромно допълва, че самият той не се определял като плейбой и играч на нежния фронт. Освен това, Коко Динев сподели, че при запознанство с дама, първо обръщал внимание на външния й вид, а след повечко общуване вече му правели впечатление други неща. Хазартният и футболен бос Динев е щастлив баща на две деца, и двете от две поп-фолк звезди Емилия и Анелия. Коко призна, че най-добре се чувствал у дома и почивал докато работи и се сети, че отдавна  не си е взимал почивка от бизнес делата, с които се е заел. Баровецът, който е и президент на Локо Пловдив, призна, че не му

Коко и Емилия

допадат постоянните приказки, свързващи го с черното Тото. “ Нека да докажат нещо и тогава да говорят“, ядосва се той. И припомни, че скоро имаше проверка на неговия тим, но проверката завърши без осъдителни констатации. Бизнесменът призна, че всъщност футболът е губещ бизнес, но му носи голяма емоция!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *