Ирина Флорин развя перфектни цици на Лозенец! – със снимка

Лисичите муцунки на Ирина

След поп фолк звездата Анелия, феновете снимаха и поп звездата Ирина Флорин да събира слънчев тен по монокини, без да се притеснява от зяпачите и папараците.

Изпълнителката на „Цвят лилав“  бе засечена в компанията на своя близка приятелка в курорт Лозенец. Както разказват свидетелите, певицата се намазала усърдно със слънцезащитен крем и без много да й дреме си свалила горнището на банския костюм и щръкнала две зърна на плажа. Изглежда зъбите на времетто не са оставили никакви следи по перфектното тяло на изпълнителката. Дори много млади

Ирина Флорин

нейни колежки могат само да мечтаят за фигурата й, въздишат свидетелите.  Ирина Флорин и приятелката й изкарали около два часа на пясъка, след което се качили на джипа на певицата и отпрашили в посока Приморско. Както коментират феновете в интернет, тази година ще е годината  на зърната. Изглежда известните хайлайф дами са решили да си направят негласен конкурс коя има по хубав бюст.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/MEfSb8ipJiw

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Ирина Флорин развя перфектни цици на Лозенец! – със снимка"

  1. MIranimal   23.06.2012 at 13:24

    И на тези мекици ли им викате „Перфектни цици??

    Отговор
  2. БГ Цицоман   21.10.2013 at 21:00

    Абе ей, тъпи журналисти, къде ги видяхте тези цици бе, влахинята е изкл. мършава и плоска кощрамба! Без пари да ми се предлага, няма да я наеба, зощото хуя ми няма да стане от тая плоска дъска!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *