Изнудват Галена с порно!

Галена

Съвсем скоро може еротоманите да се радват на чистак нов порно клип със звездата Галена, гласи клюка. Жаркият клип е сниман още в далечната 2003 година и се предлага от собственика  на жълти вестници и сайтове срещу впечатляващата сума от 20 000 лв.  Поп-фолк дивата е снимана как прави гореща любов с бивше гадже. Кадрите били впечатляващи и запечатвали специалните умения на звездата. Рекетьорите първо се пробвали с клипа при самата певица, но ударили на камък. От своя страна, Галена и нейната половинка Галин са решили да се

Галин и Галена

обърнат към ГДБОП по този повод. Горещият клип е дълъг около четири минути. Според гледалите го, автор на клипа е отново онзи модел от първия порно клип, който изкочи в нета. И нищо чудно, тъй като самият ексмистър България се перчел, че имал няколко клипа с красавицата. Въпросното видео било заснето в мизерна стая на провинциален мотел.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/IvRg0Bp4mKw

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Изнудват Галена с порно!"

  1. zzzz   01.10.2014 at 12:03

    Тоя келеш остриган кой е? Какъв е? Посерко! Ми ше му я клатят не ами газа и ше порат с големите курове. А тоз късомалък пишко – да седа на табуретка до тех и гледа как батковците му оправят лиглата!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *