Актьорът Бойко Кръстанов не може да прежали мъртвия си баща

Бойко Кръстанов

  Много мъка пази в душата си Бойко Крьстанов, когото зрителите познават кат Дани от „Стъклен дом“. На екран младежът е лигав и превзет, но в реалността е сериозен и отговорен, защото съдбата го е калила с тежки изпитания.

Преди малко повече от две години Бойко губи най-голямата си опора – татко си. Баща и син имат силна връзка помежду си и когато родителят умира, актьорът изпада в шок. Той е толкова отчаян, че дори се замисля дали да не зареже обучението си в НАТФИЗ, което тогава е към края си. В онзи момент обезкураженият младеж няма желание да се занимава с каквото и било.

Слава Богу, Бойко все пак успява да излезе от тежкото положение. Той намира утеха в майка си, брат си и многобройните си приятели. Всички те му вдъхват надежда и го мотивират да се върне към живота.

Лека-полека той се съвзема завършва следването в Академията за театрално и филмово изкуство.

В кадър от “Стъклен дом” с Радина Кърджилова

 “Беше ми много тежко, когато баща ми почина, трудно го преодолях. Исках той да види успехите на сцената, но не ги доживя. Сега майка ми идва на всяко представление, даже води приятелките си да ме гледат“, споделя актьорът.

Малко преди да се дипломира, Бойко научава, е обявен кастинг за нов сериал. Явява се, без да има каквото и да е очакване, че ще го вземат. Мисълта, че баща му вече го няма, не излиза от съзнанието му и не позволява в главата му да се породят каквито и да било светли мисли за бъдещето.

Продуцентът Димитър Митовски обаче одобрява качествата му и Кръстанов влиза в сапунката като екранен син на Стефан Данаилов и Елена Петрова. И още след първия излъчен епизод младежът се превръща в любимец на зрителите. Интернет форумите преливат от коментари и хвалби по негов адрес, а страницата му във фейсбук събира над 1000 фенове само за едно денонощие.

Бойко трудно възприема вниманието на хората към себе си. Минава доста време, докато се научи как да се държи в публичното пространство и да отговаря на въпросите от интервюта не просто с „да“ и с „не“.

С Ива Янкулова

 Сега Кръстанов вече е посвикнал със статута си на звезда, но още не може да прежали мъртвия си баща. Затова и избягва да говори за кончината на родителя си. За талантливия актьор сякаш е по-удобно светските хроникьори да раздухват интимния му живот и най-вече връзката му с моделката Ива Янкулова.

С манекенката имаха бурна любов но в началото на годината тя сложи край на отношенията им. Тогава хубавицата заяви категорично, че вече не обича Бойко. Трябваше да минат няколко месеца, преди той да се окопити от разлъката и да реши, че е готов да обича друга жена.

Кръстанов отдавна се е изнесъл от жилището на родителите си и живее в самостоятелна квартира, обзаведена изцяло по негов вкус. Когато не е у дома, на снимки или на представление, 25-годишният младеж рита футбол. Той се изявява в лига на феновете на „Манчестър Юнайтед“.

„Не се хваля, че съм добър. Играя и в центъра и ляво-дясно. Направихме отбора преди много време. Сега ходя по-рядко, защото вече не съм толкова свободен“, обяснява Бойко, който като малък мечтаел да стане спортен коментатор.

Кръстанов е завършил гимназия с профил икономика и счетоводство. Точните науки обаче хич не му се отдавали и по тази причина той решил да кандидатства само в един ВУЗ – НАТФИЗ. „Добре, че ме приеха, иначе не знам какво щях да правя“, размишлява екранният Дани от Би Ти Ви сериала „Стъклен дом“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Актьорът Бойко Кръстанов не може да прежали мъртвия си баща"

 1. g rsacwgxy   22.06.2020 at 2:08

  Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I am inspired!

  Very useful info particularly the ultimate part 🙂 I deal with such information a lot.

  I was looking for this certain information for a long
  time. Thanks and best of luck.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *