Изненада! Венета Райкова се върна на екран! Ето кой й помогна:

Венета РайковаВенета Райкова се върна триумфално и изненадващо  на екран!

И не само се върна, но и доведе със себе си голямата аудитория, която я следва където и да отиде. Затова предаването й веднага се сдоби с рекорден рейтинг.

Всички вече си мислеха, че тя е аут от професията и ще си седи у дома и ще пише книги. И от време на време ще поства как пържи кюфтета или се плацика в басейна на затворения комплекс, в който живее. Обаче ядец! Водещата показа, че никога няма да се превърне в скучаеща домакиня и ще се бори да бъде самата себе си.

Предаването й се казва „Горещи срещи” и се излъчва по BiT TV. То стартира от началото на седмицата, а никой не разбра до последно, че тя готви триумфално завръщане.

veneta-raikova-5

След точно 25 години стаж на телевизионния екран и доста голяма фенска маса, Райкова внезапно остана безработна. Тя си тръгна от Нова тв след като договорът й за „Горещо“ изтече, не го поднови заради „разногласия с продуцентите“ по нейни думи, пробва с друго предаване в ТВ7 и успя да си върне аудиторията, но в това време телевизията фалира и Венета остана не само без предаване, но и с неизплатени заплати.

В случая обаче в ролята на Господ се появи Сашо Диков, който е шеф на телевизията и лично поканил старата си дружка да води предаване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *