Венета Райкова стана кожа и кости! Ето каква е причината:

veneta-raikova-1

Венета Райкова е станала като вейка в последно време от стреса покрай издаването на поредния си роман.

Бившата тв водеща се е стопила до шокиращите 47 килограма. Тя обяснява рязкото си отслабване с факта, че по цял ден работи и забравя даже да яде. Дори понякога ставала посред нощ, когато й дойде наум нещо, което й се струва интересно.

Въпреки изтощението от денонощното писане, Венета Райкова е много щастлива, че си намери ново поприще, което не е свързано с телевизията. Бившата водеща на „Горещо“ се преквалифицира в писателка, след като загуби последната си работа на екран заради фалита на ТВ 7.

Венета се стопи до 47 кг

Освен това, през последната година тя води тежки съдебни дела с Юксел Кадриев. Водещият на новините по БТВ съди Райкова заради нейно интервю в „Горещо“ с бившата му жена Бонка. В предаването екссъпругата му коментира неговата сексуалност. Заради думите на бившата си половинка, незнайно защо Кадриев завежда дело срещу водещата Венета Райкова – не срещу продуцентите на предаването, нито срещу телевизията, нито дори срещу Бонка.

На първа инстанция бившата тв водеща спечели делото. На втора обаче се случи пълен обрат, вследствие на който Венета е със запор на жилището и банковите си сметки. Райкова разкри, че доста адвокати я съветват да заведе дело в Страсбург срещу държавата, заради суровото й наказание. Засега обаче не е решила да го прави.

Венета Райкова е обидена на цялата тв гилдия, тъй като никой не обели дума в нейна защита. Не случайно новият й роман се казва „Вендета“ и чрез него бившата тв водеща иска да извади на бял свят кирливите ризи на доста хора.

Анонсът към една от историите й вече успя да предизвика скандал. Райкова разказа за „синоптичката с буклите“, която си ляга с шефа на телевизията, въпреки че има много богат приятел. Писателката напомня, че лицата и описаните случки са художествена измислица, но някоя дама от екрана се разпознала и й вдигнала скандал по телефона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *