Звездите от сериала „Къде е Маги?“ – София Кузева и Параскева Дукелова се чепкат коя е по-велика

София Кузева и Параскева Джукелова (вдясно)

  Новият български сериал „Къде е Маги?“ стана причина за поредна война в актьорските среди. Враждуващите страни са изпълнителките на главните женски роли в поредицата – София Кузева и Параскева Джукелова. Всяка от тях се смята за пo-велика, сумти в лицето на съперницата и претендира за повече внимание от страна на екипа. „Постоянно дърпат режисьора и сценаристите да им дават повече реплики, хората се виждат в чудо“, свидетелстват от продукцията.

Сблъсъците между Параскева и София започнали още преди старта на снимките. Тогава, докато се разпределяли ролите, се оказало, че двете са конкурентки за един и същи персонаж. И Паци, и Кузева настоявали да се превъплътят в майката на изчезналата Маги – Вяра.

София Кузева

Параскева имала уверението на продуцентите, че именно тя ще получи желаната героиня. След като и София се появила на хоризонта обаче, шефовете на продукцията премислили и направили нов избор. Зарадваната била Кузева, а колежката й – изпратена на резервната скамейка. По-късно Джукелова все пак била компенсирана подобаващо, като й дали ролята на лелята Катерина Андонова. Паци умирала от яд, но не искала да си признае поражението.

За да се държи на положение и покаже хладнокръвие, тя обявила, че именно персонажът на лелята я вдъхновява най-много и го приема като истинско актьорско предизвикателство. Още като прочела характеристиката на героите, усетила, че ролята на Кателина е за нея. Вяра била с по-мек характер, а тя искала за играе кучка. Щастлива е, че спечелила ролята, която си харесала от самото начало.

Параскева Джукелова

Тя от години се опитва да пребори слуховете, че дължи успеха си не само на професионализма си, но и на връзки. И сега, когато бе обявено, че е звезда в сериал на Би Ти Ви, в арт средите се заговори, че се е докопала до ангажимента благодарение на съпруга си – режисьора Виктор Божинов. Двамата имат 3-годишна дъщеря Калина а са заедно от цяла вечност.

Откакто е интимна с мъжа си, Джукелова участва в десетина филма, а кариерата й върви стремително нагоре. Божинов е една от ключовите фигури в създаването на новите български сериали, като е минал през почти всички от тях. Той се включи в старта на „Стъклен дом“, след това беше в „Под прикритие“, а помогна и за някои от епизодите на „Столичани в повече“. Мълвеше се, че ще работи и в „Седем часа разлика“, но в крайна сметка това не се случи.

При този голям опит, който Виктор има в сериалите, не е чудно, че съпругата му се уреди с роля в един от тях. Впрочем тя имаше възможност да влезе и като второстепенен персонаж в „Под прикритие“, но постъпи добре като изчака по-значимо участие в друга продукция.

Сега поне никой не може да й подмята, че в очите на телевизионните продуценти е второ-разредна актриса.

Да, „Къде е Маги?“ се оказа големият шанс на Паци да се изяви в пълния си блясък. Затова и тя дава всичко от себе си в новата Би Ти Ви поредица.

За да стане Катерина Андонова, тя преминала през голяма промяна. Отказала се от артистичните рокли и свежите цветове. Доверила се на строгите линии, които й предложили стилистите. Това за нея било мъчение, защото този тип вталени дрехи изисквали непрестанно да си в исправена позиция. Би се замислила само, ако й се наложи да качи някое и друго кило, защото свалянето им после ще и е трудно. Така коментира Параскева Джукелова жертвите, които е принудена да направи, за да блесне на малкия екран.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *