Жените в живота на Христо Гърбов често му слагали рога

Христо Гърбов

  Много мъка са до­несли жени­те на звезда­та от „Коми­ците“ и „Сто­личани в по­вече“ Христо Гърбов. На младини ак­тьорът нямал особен успех сред нежния пол и често е оставал с на­ранено сърце. В крайна сметка обаче   любовните му лутания се увен­чали с успех и той успял да си наме­ри вярна и почтена половинка.

 Преди да срещне насточщата си съпруга – режизьорката Иглика Трифонова, Гърбов вече имал един неуспешен брак зад гърба й. С бившата си жена се запознал, докато следвал в МЕИ – Варна. Влюбил се в нея, но за съжаление скоро над връзката му надвиснали облаци. Тогава Христо зешил да кандидатства зъв ВИТИЗ и да осъществи мечтата си да стане актьор.

 Докато учил в София, комикът разбрал, че половинката му кръшка с друг. Изневярата го съси­пала. Днес той не иска да си спомня този период от живота си. „Това е забравена история. Един провален брак, който беше цяло сътресение за мен“, споделя актьорът. И допълва, не след това отново е по­падал на дами, които му изневерявали. Толкова се разочаровал, че изпаднал в депресия и започнал да дави мъката си в алкохол.

 Жената, която го нака­зала да повярва отново в любовта, била режисьората Иглика Трифонова. Христо се запознал с нея в Театралната академия: той бил кандидат-студент, а тя – в първи курс. Бързо се сприятелили, но понеже имали други партньори, не допускали, че отноше­нията им ще прераснат в нещо повече.

 „И двамата имахме по здин неуспешен брак зад себе си. След години пак се срещнахме, заживяхме заедно постепенно, т.е. не беше влюбване от пръв поглед. Но връзката ни е изключително сериозна, едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали в живота“, категорична е понастоящем Трифонова.

Христо Гърбов със съпругата си Иглика Трифонова

  Гърбов също не спира да хвали партньорката си. Твърди, че в нейно лице е намерил перфектната половинка. Дори приема дъщерята на Иглика като свое собствено дете.

 Семейството дълги го­дини обитава панелка в столичния квартал „Банишора“. Апартаментът им е разположен на фаталния 13-и етаж. Фасадата на сградата е в окаяно състоя­ние, мазилката се рони, но звездата от „Комиците“ не си и помисля да се мести в ново жилище. Вкъщи се чув­ства спокой­но и уютно, защото обза­веждането е изцяло него­во дело. Поне половината от мебелите и предметите са ръчно про­изводство на Христо или пък са напра­вени по негов проект.

 „У нас всичко е разпределено според ста­ра традиция. Аз като мъж отговарям за майсторенето и смяната на бушоните, Иглика е по женските работи“, обясня­ва Гърбов. И допълва, че любимата му е голяма кулинарка и все го изненадва с вкусни гозби.

 Христо и жена му чес­то разпускат на вилата си, когато имат свободно време. Тя е разположена в село Своде и е любимо­то им място за релакс. В двора на провинциалната си резиденция звездата от „Столичани в повече“ се занимава с градинарство.

 Посадил е всякакви дръв­чета и с удоволствие се грижи за тях.

 Навремето там имало и обор за животни, но Иглика предложила да превърнат помещението в място за веселби. Сега семейството често се събира по домашному с големи компании и всички се забавляват до сутринта.

 „С някои от жителите на селото се сприятелихме. Казват, че са ми фенове“, разказва Христо. Той е до­волен и задето комшиите му редовно му носят пиячка на аванта – сварена от тях ракия и вино.

 Въпреки че има много приятели, Гърбов е катего­ричен, че най-близък му е Краси Радков. Не случайно комикът от „Шоуто на Сла­ви“ избира именно Христо за кум на сватбата му с чаровната Станислава.

  

Жертва на трудова злополука

 Христо Гърбов имал неприя­тен инцидент по време на снимките на „Столичани в пове­че„, довериха запознати. Епизодът, в който героят му пробва венчалната халка на кандидат-жениха Димо замалко да го прати в „Пирогов“. Пръстенът се оказал малък за ръката на актьора и в един момент станало ясно, че не може да го свали.

 Пръстът толкова се подул, че комикът настоял да посети спешното отделение, където да го отърват от мъките. За щастие, един от осветителите дошъл със спа­сителни клещи в ръка и успял да освободи Христо от тясната халка.

  

Тренира йога, не вкусва свинско

 Гърбов твърди, че жи­вее изключително здравословно. До 30-го-дишен тренирал активно йога и смята, че това го е предпазило от много болести. И днес редов­но прави упражнения за гръбначен стълб, тазобе­дрени стави, за сила на ръцете и за раменния пояс. „Раздвижвам се често и на вилата. Все пак кося двор от декар и половина“, споделя Христо. И допълва, че отказал цигарите преди 20 г.

 Той внимава и с какво се храни. Яде предимно постни храни, а от ме­сата си позволява риба, пилешко, в редки случаи телешко.

 На всеки 6 месеца Гърбов си прави профи­лактични прегледи. Това са единствените му по­сещения при личния лекар. Самият Христо като малък искал да стане доктор, за да спа­сява човешки животи, но впоследствие се насочил към друга професия. 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *