Емил Костадинов мина на евтини цигари

Закъсалият за пари Костадинов пести от тютюн
Закъсалият за пари Костадинов пести от тютюн

Финансовата криза продължава да трови ежедневието на Емил Костадинов. Екзекуторът на Франция, за който в пресата бе писано през лятото, че е затънал в борчове, започнал да пести и от цигари, довериха осведомени агенти.

От юли, когато напусна ЦСКА само четири месеца, след като бе назначен за отговорник по спортно-техническите въпроси, Коща няма никакви доходи.

Емил Костадинов За да си върне дълговете към различни спортни люде, като Стилиян Петров и Александър Станков например, бившият футболист дори бе обявил за продажба къщата си в „Бояна“ за 1 милион лева.

До скоро Костадинов унищожавал между 2 и 3 кутии цигари на ден, и то от най-скъпите. Разходите за тютюна обаче взели да му идват нанагорно. За да ги посмали, героят от „Парк де Пренс“ не само, че минал на максимум кутия за денонощие, но и сменил марката.

„Преди пушеше най-често „Давидов“ или „Собрание“, а сега е минал на българска марка“, установиха журналисти, мернали кутията цигари пред Костадинов на банкета в чест на 20-годишнината от победата над Франция с неговия гол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *