Шок! Арестуваха футболиста Даниел Златков! Пребил брутално младеж! Подробности:

Футболистът и отскоро ММА боец Даниел Златков е бил задържан за кратко от полицията, след като преби 21-годишният Оливър Златков пред дискотека в Благоевград. Пострадалият е в болница в тежко състояние. Това стана ясно от репортаж на предаването „Здравей България“ по Нова Телевизия.

„Целият е син и подут, доколкото чух от сестрата има хематом. Не беше адекватен през последните ден-два”, разказва братът на Оливър Златков и уточни че пострадалият не помни много от случилото се. Инцидентът се е случил малко след 4:00 сутринта в неделя.

Даниел Златков е бил задържан за 24 часа. Записите от боя са предадени в прокуратурата. Приятел на Оливър, който е и служител на дискотеката разказва, че младежът излязъл навън. Малко по-късно приятелят намерил следи от кръв по близките стълби. Оливър Златков е откаран до спешния център.

„В самия спешен център припада няколко пъти, повръщаше, беше с бяла тениска и навсякъде имаше кръв и следи от кал”, казва младежът, който добавя, че Оливър не е конфликтна личност, не консумира алкохол и наркотици и се занимава активно със спорт.

Управителят на заведението каза, че не е знаел за случая, докато негов служител не му е казал и не го е помолил да бъде освободен от работа, за да навести Оливър в болницата.

„Върнахме видеозаписите и установихме, че е имало наистина бой. Човекът, който беше пребил Оливър видимо е Даниел Златков. Ситуацията беше, че те си говореха най-спокойно, здрависваха се, усмихваха се, след което Златков нанесе удар върху Оливър, след което се почна боя. Към края на боя следваше суплес”, разказва управителят на дискотеката. Той добави, че досега Даниел Златков не е показвал агресивно поведение в дискотеката.

ММА боецът не се е опитал да се свърже със семейството на пострадалия младеж. Даниел Златков първоначално приел поканата на Нова Телевизия да представи версията си за случая, но по-късно отказа.

Днес Даниел Златков, който се води футболист на беларуския Шахтьор (Солигорск), навършва 29 години.

Източник

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *