Емилия и Анелия отново се сдавиха заради Коко Динев

Анелия и Емилия

  Aнeлия не може да си намери място от бяс, след като баджаначката й Емилия я обвини в интригантство и лошотия. „Тая вече е жалка. Съжалявам я. Въобще няма и да я коментирам“, изцелила се пред дружки бившата жена на Коко Динев.

Повод за нова война между съпругите на хазартния бос стана интервю на Емилия за светско списание №1 „Love style“. Пред най-хитовото седмично издание блондинката сподели, че от бившата жена на мъжа си е видяла само лошо. Не я харесвала, но не защото и двете са спали с Коко. Открай време я недолюбвала.

Емилия споделя, че още докато работели с продуцента Тодор Димитров – Токича не харесвала Анелия. Така че неразбираткелството им не било заради Коко. Емилия признава, че никога не е била ревнива. И обещава, че един ден когато стане на възраст, ще разкаже за всички неща които са й се случвали. Сега не би го направила, защото би засегнала доста хора, а няма право на това. Видяла е много лоши неща от Анелия, признава пред списанието Емилия. И допълва, че никога няма да забрави обвиненията на съперницата си, че ги е разделила с Коко.

Емилия и Коко Динев със синът им Иван

Емилия заявява, че Анелия и Коко били прекратили отношенията си много преди самата тя да се появи. Надява се да дойде деня в който да сподели какво се крие зад усмивката на Анелия.

Феновете й са твърдо зад нея. Те й се възхищават за смелостта да бъде откровена. На другия полюс обаче са почитателите на Анелия. Те побързаха да се нахвърлят срещу Емилия, което доведе до ново обръщение на звездата.

Войната между Емилия и Анелия стартира преди години. Блондинката бе обявена за „разтури къща“, задето е отмъкнала мъжа на колежката си. Истината обаче е, че Анелия сама си е виновна за развода с Коко Динев. Отблъснала го с ревността си, тормозела го непрекъснато. Позволявала си дори да го преследва и шпионира в заведения, в които той запивал по мъжки.

Анелия не приемала изискването на Коко да има лична територия. Затова и той я зарязал и се върнал при старата си любов Емилия. С последната имал връзка още преди да се запознае със старозагорската си съпруга.

„Той беше на 28 години, а аз на 19. Нямаше как да продължим, защото аз едва започвах кариерата си. Бях дете“, казва към днешна дата Емилия за първите си интимни приключения със собственика на казина и ресторанти.

След раздялата си с Динев Емилия се омъжва за митничар на име Красимир. Бракът им не потръгва.

Като причина за провала на тази си връзка Емилия изтъква непримирими различия в характерите. Според мълвата обаче певицата от Гълъбово зарязала съпруга си, за да се върне при Коко. Тогава кумецът на боса на ВИС Георги Илиев вече бил решил да прекрати брака си с Анелия. Легендата разказва, че Емилия и Коко все пак са въртели забранена любов. Нито той, нито тя се били развели, когато за втори път се отдали на страстта си. Нещо повече – според слуховете Емилия още била съпруга на Красимир, когато забременяла от Динев. Именно това Анелия никога няма да й прости.

Преди Емилия да зачене, заралийката се надявала, че някак си ще спаси семейството си. Вестта, че колежката й е трудна, обаче я попарила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *