Деси Стоянова изгубила детето си !

Деси СтояноваДеси Стоянова знае от личен опит колко е трудно да бъдеш майка. Водещата на „Преди обед“ има две деца – близнаците Стефан и Красимир и признава, че хлапетата често си играят с нервите й, защото са много палави. Преди известно време тя изживяла един от най-големите си кошмари, когато изгубила малкия Стефан в центъра на столицата и уплашена го издирвала по оживените софийски улици.

Случката се разиграла в мразовит зимен ден. Деси решила да заведе близнаците на куклен театър заедно със сестра си Елица. След края на представлението телефонът на Деси Стоянова почнал да звъни и докато го търсела в чантата си, Стефан отворил входната врата на театъра и с бясна скорост изхвърчал навън. Малчуганинът прекосил една от най-оживените улици в София и изчезнал от погледа на притеснената си майка.

Десислава Стоянова

Пребледнялата от ужас Деси се затичала след детето си, но се подхлъзнала на заледения тротоар и едва успяла да се изправи. сестра й Елица й помогнала да стъпи на краката си и двете заедно започнали да търсят изгубеното момче. Обикаляли около половин час, когато Стоянова решила, че ще алармира полицията. Точно в този момент съзряла Стефан, който съвсем спокойно се разхождал и разглеждал витрините на магазините, сякаш нищо не се е случило.

„Побеля ми косата за часове. Не посмях и да му се скарам. Само го прегърнах силно и му казах повече да не прави такива неща“, разказва екранната партньорка на Сашо Кадиев.

Тя признава, че децата са голямо предизвикателство за търпението й и би искала да се научи да ги разбира по-добре.

„Едно от нещата, които съм си поставила като цел и амбиция е именно това – да стана по-търпелива, защото това е изключително важно, за да имаш добро общуване с децата си“, твърди водещата.

В момента, в който разбрала, че ще има близнаци, тя се подготвила като изчела всички книги по темата как се отглеждат две деца наведнъж. Деси споделя, че винаги се старае да открива разликите в синовете си и не е от тези майки, които ги обличат еднакво и потискат тяхната индивидуалност.

„Със съпруга ми от самото начало сме ги третирали като Стефан и Красимир, не като близнаци. Да бъдеш родител е много сериозно предизвикателство. За съжаление много от родителите на близнаци, особено еднояйчните, се стремят да подчертават приликите им вместо разликите. И когато пораснат, близнаците имат проблем с това да бъдат самостоятелни, да не зависят от брат си или сестра си. Това по някакъв начин ги обезличава“, разказва Стоянова.

Деси Стоянова успешно балансира личния и професионалния си живот и твърди, че е съумяла да изгради хармонично семейство. със съпруга й – разследващия журналист Велислав Русев, се запознали докато работели заедно в печатно издание. По това време Деси била съсредоточена върху журналистическата си кариера и не обръщала внимание на закачките на своя колега.

Деси Стоянова Сашо Кадиев

Най-много ме впечатли красотата й. На едно фирмено парти всички се изредиха да я канят на танц, но тя отказваше. Аз също я поканих. Е, и мен ме отряза, но пък бях настоятелен!“, спомня си Велислав първите трепети от запознанството си с Деси Стоянова. Двамата съжителствали под един покрив в продължение на 6 години преди тя да се реши да сключат брак. Водещата била на мнение, че си живеят добре и без да подписват официално. Но в крайна сметка вдигнали скромна сватба в тесен семеен кръг.

„Влюбването е нещо, с което започва една връзка. С времето чувствата претърпяват трансформация. Да, обичам човека до себе си, чувствам се обичана и това е много важно за мен“, споделя Деси.

Тя вярва, че всекидневното общуване между партньорите е най-важното в една връзка и признава, че с Велислав са имали много хубави моменти за 10-те години, в които са заедно. „Преди време отидохме да празнуваме моя рожден ден на „Аркутино“. Станахме сутринта, натоварихме колата, по обяд бяхме на плажа. Опънахме палатката и си изкарахме супер! Най-голямата изненада беше, когато вечерта Вельо ме заведе до водата, в която блещукаха милиони мънички светлинки. Оказа се, че е планктон. Беше невероятно да плуваш сред него“, разказва екранната партньорка на Сашо Кадиев.

Тя се надява със съпруга й да имат още много подобни моменти заедно и да успеят да възпитат децата си така, че да се превърнат в отговорни и успели хора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *