Водещата на “Преди обед” – Деси Стоянова пак ще става майка!

Деси Стоянова

  Деси Стоянова скоро ще стане майка на още едно дете. Вероятно вече е в четвъртия месец, но водещата на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви пази в тайна благата вест. Наблюдателни зрители бързо разкриха екранната половинка на Александър Кадиев.

Коремчето на журналистката е доста наедряло. Опитите на стилистите на да прикрият бременността на Деси с по-свободни тоалети се оказаха неуспешни. Изпъкналият корем на Стоянова личи и на екран. Освен това водещата подклажда съмненията с поведението си. Деси се движи бавно и внимателно, когато трябва да се премести до Сашо Кадиев и заедно да интервюират гостите си. Преди да седне до колегата си, журналистката се изпьва като струна и придържа корема си.

„Всяка бременна жена има навика да пази корема си и да внимава да не се прегъва, когато сяда коментират редовни зрители. Други пък лансират версията, че Стоянова може да не очаква дете, а просто да е напълнява.

Наистина ли Деси е бременна, се чудят и колегите й в Би Ти Ви. Естествено никой от тях не смее да зададе толкова личен въпрос. Затова всички чакат времето да покаже дали подозренията им са основателни. Ако е бременна, Стоянова съвсем скоро няма да има избор и сама ще си каже.

В Би Ти Ви вече не се задоволяват само с обсъждане на бременността на Деси Стоянова. Коментират и вероятността водещата отново да има близнаци. Тя вече е майка на двама синове от съпруга си Велислав, който също е журналист. Близнаците Красимир и Стефан са почти на 4 години. Водещата на „Преди обед“ винаги е била сочена за пример като работеща майка.

„Със сигурност ще успее да се справи дори ако отново има близнаци“, вълнуват се колеги на Деси. Съвсем скоро ще стане ясно с колко членове ще се увеличи семейството на водещата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *