Деси Слава хлътна по ММА боец!

Десислава

Фолк-фурията Десислава засне клип по нейния хит „Моето друго аз”. Първоначално певицата имала идеята да снеме видеото като лайв с нейни почитатели, но след това смени концепцията и го снима със Светлозар Савов, боец от ММА лигата.

Това е вторият й клип с подобен сюжет. Първият й клип с ММА участие бе към песента „Най-неправилният мъж” с него звездата въведе нова мода в чалга клипа  – да се снимат ММА бойци. Деси и този път се е спряла на същия боец  Светлозар Савов. В момента Светльо е шампион в полусредната категория на ММА World Freefight Challenge /WFC/.

 Настоящият шампион е родом от Златарица Светлозар Савови освен че е биткаджия е и студент е в Русенския университет „Ангел Кънчев”. Там учи за кинезитерапевт, явно освен с юмруци, може да намества кокали и с ръце. Той се състезава за русенския клуб „Респект”. И в момента е един от най-актуалните бойци, печелейки титла след титла по престижните турнири у нас и в чужбина. В момента самият Светльо си признава, че много му харесва да се снима в клиповете на Десислава, но само в нейните защото, както той казва, му е трудно да й откаже. А самата фолк дива казва за него, че е била толкова много неща чула за отношенията помежду им, че си рекла – ами поне да го поканя отново да се снима с мен – споделя тя. Клипът е сниман от Костадин Кръстев – Коко, а гримът е дело на Кирил Чалъков.

ВИЖ ВИДЕОТО на Деси Слава с ММА боеца:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *