Супер Бианка крие нов мъж

Супер Бианка

  Воаяжьт на Супер Бианка в САЩ завърши безславно – тя се завърна у нас с подвита опашка. Русокосата репортерка на Иван и Андрей смяташе, че Бродуей ще отвори широко врати за щурите й изпълнения, но сбърка. От няколко месеца бившата тв звезда се опитва отново да пробие в родния шоубизнес, което засега не й се удава.

Ексцентричната репортерка, която гардовете на Гоце Първанов едва не ступаха заради опитите й да се докопа с микрофон до него, потърси късмета си в чужбина след свалянето от ефир на „Шоуто на Иван и Андрей“. Пак по онова време русокосата актриса се раздели и с годеника си – бизнесмен на име Жоро.

Двамата уж планираха сватба в Лае Вегас, а в един момент изненадващо сложиха край на любовта си.

След като вече нямаше какво да я задържа в България, Бианка хвана сама самолета за страната на неограничените възможности. За Америка тя замина с последните си пари.

Уви, талантът на русокоската не бе оценен от тамошните театрали и кинаджии. За да свързва двата края, в Щатите нашенката стана момиче за всичко. Хващаше всяка работа, която й се предлагаше, и дори ми чинии в ресторант в Манхатън. Надницата й едва стигаше да покрива наема и храната си.

Именно покрай американското си приключение обаче Бианка отново срещна любовта.

За пленилия сърцето й мъж блондинката отказва да говори, като се извинява с това, че е суеверна. Ако се разприказвала, можело да развали магията.

Бившата репортерка на Нова телевизия все пак признава, че пред връзката й с въпросния господин има доста пречки. Но и не крие, че така й харесва. Изпитанията щели да покажат дали чувствата й ще оцелеят и преминат на следващ етап.

Дали новият мъж на Бинка не е женен и възможно ли е това да причината за нейната потайност? Не е изключено. Сигурно е обаче, че господинът е българин и също като русокосата госпожица е пребивавал в Съединените щати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *